POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
今朝賣咗1D野 試下roll

cls
conqueror maps
想問下宜家已經打咗紅藍王 攞咗個石 之後嗰兩粒要點攞?
MAVEN
uber elder
呢兩隻好似勁過紅藍王好多
咁打下裝算
你可以搵人帶打
拎埋另外2粒voidstone 先
咁可以升哂你所有圖到T16…
咁要點樣先打到?
釋界玉 十塊碎片 你可以打十王見證 每輪跌1-2塊新月碎片湊夠十塊入去打釋界
尊師塑界雙王戰 就比較麻煩 首先要去打四聖獸每隻跌一塊碎片 湊夠可以打塑界者 然後塑界者會跌1/4塊碎片(紅色有兩塊)
之後要去打尊師守衛 又係四隻每隻一塊碎片 湊夠入去打尊師 打死跌另外1/4嘅碎片(黑色都係有兩塊)然之後打兩輪聖獸&守衛 拼埋紅色同黑色做一塊入 尊師塑界 雙王戰 打完就有第四粒虛空之石
碎片湊埋-俗稱門票係可以去買
不過因為四聖獸同四守衛都有見證解輿圖天賦點就建議自己打一輪
如果你有朋友/公會/識上TFT/世界公頻搵到人
問佢哋幫手打/佢哋本身就係做緊boss killer你俾錢入去蹭虛空石都係一種方法
有入場卷就可以dc boss carry果度搵your map,your loot
冇就搵my map,my loot

定係掉返轉 唔記得
總之平d既價就係你出入場卷 貴d就係d人刷野順便帶埋你
好 唔該晒
好 唔該晒
釋界死剩返一次機會先過我啲經驗冇哂 屌
直接去買 有人會幫你帶打
經驗如浮雲 想升搵5way
入tft discord boss carry比錢搵人帶/喺global 168試下搵唔搵到人幫啦
拎埋嗰兩粒色啲低tier圖先會變t16紅圖
有好幾張好刷嘅都要4粒石 eg. cemetery dunes strand
季尾石都未有難搞
我都得兩粒石不過都刷左幾十D 拎黎開新角打聖所算 唔能刷圖了
有冇人有刷beyond怪
我打beyond隻ghorr一出嚟一定crash 入返去一見到佢開技又crash
而家逼住點左beyond唔會出boss嗰點
通常我開季就比錢搵人帶 之後就開始刷圖
睇pob寫住我火靈dps18萬 佢係計1隻定20隻我覺得自己好廢
咁拎黎比人果筆錢點搵番黎
有冇人依家都未掂過tota

正火打tota 好廢
兩粒石點樣賺幾十D 認真問
有冇pob 睇下
正常刷圖儲花園,間唔中出件好裝唔難嘅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞