POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
同問
吹下水都好
hardcore 玩弓build即係玩死你自己
我諗大部份都係入佐何師傅個公會
勁撚多人
有冇人挺身而出開一個
你唔係玩HC?
我諗香港勁撚少人玩HC
有冇版本毒瘤build 推薦
雖然我唔係好勁
但係死咗會冇晒啲嘢先有嗰種刺激感

以前最多都係上到98
我意思係, 香港勁少人玩HC
接近冇咁濟, 可能SSF 都會有幾個咁...
但你要搵HC FD 子應該比較難
btw 玩HC係respect
我記得唔同Server都可以傾吓偈
我諗住吹吓水同打到啲咩好野咪share下咁
唔使咁清靜
你想係DC 吹水?
定係話GAME入面頻?
大陸/台灣人頻道
可以入/global 168 korean
勁撚多華人
DC傾偈唔係唔好
但係冇得forward啲物品嚟睇
Cap圖就冇咗嗰種感覺

Btw唔該晒你 我今晚就去168睇下
ea champ 算唔算弓錶
暫時好似都係ea la
ID個手套bug 咗好柒
仲有,cold dot
D4 轉左POE , 隻game 好深奧好多野玩
光輝護衛好屈唯一缺點係無速度唔夠快但拓荒一流,100%嘲諷打王行行企企等執裝就可以,而且屬於昇華技能無需裝備支撐傷害
有深度好多
而家慢慢摸緊,啲裝好難岩色仲要連埋
新手拓荒其實建議玩咩系統去賺錢
因為依家暫時玩到80lv都唔清楚邊種系統比較方便拓荒,我睇片好多都係要買票去刷個套系統嚟賺錢,咁我第一桶都未有情況下,其實有冇好啲嘅方法過渡到
我輿圖都未點,我見佢重置成本仲高過普通天賦,我就唔敢郁佢
點解冇人玩魔像流嘅?
鍾意召喚應該玩咩
蜘蛛刀好似好貴
輿圖應該係抄一棵通用大路既樹點咗先
後期先特化content
試吓去點佐啲路線上有關跌地圖嘅點先
其中包括增加相鄰地圖 地圖升一級
早期除非唔係有啲特別策略唔係都係直接點曬佢先
保證自己打圖會跌多啲圖同跌高lv 圖
打哂啲圖嘅bonus先 再去168靠痴/乞攞哂四粒石 打到t16就試下點strongbox essence 成本最低 甲蟲之後都有價 啲機制其實都係根據你咩build去揀 某啲build打某啲機制會順手啲 我諗比較穩定都係儲甲蟲 黃色種子 紅藍通貨 呢啲過多排就會升價
poe 係咪quora 隻AI?
想問咁銳眼有冇話邊套比較易打,我淨係知有罩嘅怪,我會勁難打,但又唔知邊啲機制係冇 罩怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞