POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
星期六日開始
國際服有冇中文?
以前玩過一陣台服
電腦太廢玩左陣就冇玩
官方無
有漢化包但有機會會ban 但好似唔開直播都無事
悶悶地開左隻大哥來試 過ACT真係輕鬆到
國際服好撚lag 係咪正常
打贏紅王出垃圾反而打紅王前置圖 一張出高階紅液同混石加埋成幾十粒

btw 想問下如果想打花園炸墳賺錢 要打幾lv既圖洗唔洗野野都t16?
打咩都好 點都打T14+,除非你打唔贏
因為t11,12既圖唔值錢 仲諗住自己打哂佢

咁既手有冇價
c價三體弓過度裝
大概賣幾多先岩
安裝awakened trade
快速check 價幫到你
都話裝左 但都唔知幾時tick幾時唔tick 個數值範圍又要唔同
郁一郁少少 價就差勁遠
冇人叫你TICK 咁準確 36敏, 就36敏 .51智就51智
大約 個RANGE
30/30+ / 35 / 35+ , 70 life+, 空一後
D人大約放幾多你就放幾多
你見到即刻有人密你/ 多人密你 ,就姐係代表平佐
冇人密你, 姐係你放得太貴
同埋你呢件裝 而家呢個時期係新手過度先會用
所以唔係貴貨來, 你賣少佐都唔會蝕
垃圾 點解你會覺得有價
咪就係用果個軟件 最主要係我唔知其他build要用咩stat 會唔會咁岩有個build 5個stat用哂 唔知架嘛
未至於垃圾
一樣會有新手收, 但只可以講係CHEAP貨來
新手收來過度用 / 窮撚 玩全知連, 頂住先
求撚其賣佐佢就得
我知呀 但有冇build係要中哂咁多樣野 可以tick哂見到勁高
但tick少兩樣可以變地底泥
過渡用 唔係貴貨 姐係咩lv? 10c? 你地講既標準定義我都唔知係幾多
其實好難講其他BD要咩stat 真係靠睇多D人地BD分享

就咁以金色手套為例 如果我想買裝
前綴血 後綴 智,力,敏,混抗(其次元素抗),攻速,法壓
基本上後綴唔3條全中T1/T2 我都唔會想買
每個人標準唔同 冇得講
但係可以講嘅係 如果你玩得耐 掂過唔同build 知道每個build 普遍要啲咩stat 另外一件裝有冇open prefix/suffix 都會影響個價錢 甚至item 個base 都會影響價錢
你就知一件item 值幾錢 呢啲純粹遊戲經驗問題
最後答你呢件裝係垃圾 最多10c 賣唔賣得出都係問題
ok 岩岩擺7c冇人 見到你個reply 擺4c即刻賣出左
再者 通常用得金手套 都想要法壓 所以要敏/敏智底
或者有人想玩高ES純智底
如果你唔識價,
開一個倉 放10C / 20C / 50C / 100C
求撚其 掉撚晒入去, 有人密你就自然會密你收
冇人密件裝, 就可以掉9佐佢, / 降價
個LEAGUE 已經開佐2WEEK
正常來講, 而家已經算係季中
d野多到都唔知玩邊樣好 咁就季中新手想樣樣都試下 密教偷野祖靈挖礦打獵etc.
點都要t14+ 紅藍王maven俾左最低工資你
紅藍王機制大量通貨同門票
maven就門票 guardian map awaken gem之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞