POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
咁唔係玩正火不智 係你
正常1x lv 已經可以開正火
火專精有每火抗加秒回 正常滿火抗加啲秒回就開到
https://pobb.in/DarmOjVBHwvC
文中仲有養到飽升lv pob
見到3.13版本有人可以飛去隊友度避左個記憶機制 有冇fix到
其實應該去https://www.pohx.net 人地正火教主整埋個for RF 嘅wiki 比你了 有咩唔明去Q&A search keyword 就有
有冇識大哥流既捉住我隻手仔教我可以再點進一步
正火個個都差唔多嫁啦
正常點到第一個火專精拎左秒回滿火抗都夠開
如果未滿火抗 光環用purity of element啦 仲係唔夠就vendor recipe整多1/2粒ruby ring
同埋passive記得點火專精個回血
有啲build係拓荒勁 打到後面就會冇力
大哥係咪guardian嗰個ascendancy
係嘅可以買粒dead reckoning 慢慢轉去召喚骷髏法師
但見ninja都有人深挖入去但佢d裝跟唔到
穿越啲怪又多又煩阻住我打大佬
我玩火靈
等左兩日watcher's eye 最平都係得7D 4D,5D棄哂驚
各位大哥 小寶寶又想問下 今次把武oj啦掛 有暴擊有施放速度有加元素傷有寶石加level
今次過唔過到10c
睇你要咩詞 幾D算平啦
最平見過3d 但偏偏係我最窮果陣
原來ashes of the star打藍王就有(2%) 想刷藍王了
有錢攪掂曬星團同眼仔先
粒watcher's eye應該幫唔到你幾多野
星團都未諗好要全能力定全抗有件睇好既全抗5D又係似棄左驚
想問下污染左嘅裝備有冇得改洞?
擺落crafting bench度改/用tainted嘅通貨 eg. tainted jewellers orb
好 唔該晒
有空前的話craft埋法傷去賣
國際服應該去到d
新手今季開始玩返,想問下有冇巴打今季揀凋落做賺錢機制,早幾日明明一個凋落箱起碼跌0-2張凋落圖,依兩日打,連開5-6個凋落箱都冇圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞