POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
近戰最強技黎架喇 轉玩遠攻啦
我見成係首先搵岩既前後詞 再加多個non-damagexxxxxxx 後詞
唔洗咁麻煩
直接上TFT 搵人代工就搞掂
自動交易 要同bot鬥
想問係邊個位襟到代工,我唔係好見到,因為我之前本身都有隻靚戒想加個-7魔
閃打
搵人上都得
大師無再玩Diablo?
Budget 要幾多
唔係好識

得5 div currency
可能玩住弓先
unveil左就可以去crafting bench自己上
新手-1
大陸ser有自動執野添啦
家陣個交易已經係最好 官方又要玩家有互動
有2個方法,
直接上官網forum 有人會開代工POST
一係 上TFT 搵 benchcrafting wts
GGG:冇互動點show off靚靚mtx 咪斷我財路
淨係6l貓衣都已經4 div
當我無講過
玩slayer boneshatter嘅可以轉champion爆炸箭
又平又勁 不過totem未必個個啱玩
玩jugg就淨係諗到轉正火
都唔係既,識得擺佢地去邊都叫做賺到錢
同埋打final boss 跌既傳說都叫做流通得到
boss 單單一支未解veil既密教水都賣到出去
4星修研使 research 的 愛斯琳 Aisling 均價3Div - 將隨機一條詞轉做密教詞
4星希拉克 唔同位置可以 分別 提升品質 各值幾十至百幾C
(4星要佢地升到3星之後去殺尾王 卡塔莉娜,之後升做4星獎勵)
依2條友萬年都係有價有市
雖然要精通到可以唔洗諗就識得dum佢地去相對應位置都真係幾難學
Jugg boneshatter 可唔可以打到最後唔轉,發現經常死於自己手上
打單體真係好撚廢
我都係jugg boneshatter起手 打到紅藍王粒voidstone之後頂唔順轉左build
成日Mon住左上睇層數,10幾層就收手
可以睇下人地啲咸濕hideout
有時新手買野都會同佢傾下計
季中臨棄league派埋條headhunter比人
入門10D
玩閃打個頭唔會暈咩
我以為係把武唔夠dps
哂左2div 整唔到
再用100c買左把780pdps
連T16王都一套秒唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞