POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
國際服會唔會有公會可以入
d技能石係咪粒粒都要用瓦爾石搏整高1lv?
一般都唔洗 大部分多1%傷害
低成本用住20/20先都夠
賦予啟蒙個啲就差好多
就快過埋act10, 係咪可以正式開始玩?
support gem就可以唔使
有加flat dmg既技就要vaal 21
多10% more
光環果d呢
我先act 4
我通常都係練完main skill 21就練光環
後備武器可以放多6粒gem練
反正光環唔使q20 vaal都無乜成本
或者你睇下trade邊粒21lv值錢咪練邊粒 拎去賣都得
國際服終於農左一條獵首
但係完全唔想刷圖 繼續捉棋
即係自己d石練到20lv 鳩按都得?
btw 仲想問下守護者大哥流 有冇邊招技需要買覺醒技 定最好有得換都換哂佢而家暫時唔知可以再提升機體 有條鍊減光環保留mp 要40D 唔知幾時先儲到

32了
唔太算係正式開始玩 因為大部份好玩嘅嘢係 gated 喺red map t14以上過完act 要過白黃圖先
poe係一個endgame content 極度豐富嘅遊戲 越後期越多嘢玩
20Q埋先vaal
超難
EA打得赢Uber boss嗎?
睇上面巴哈
一季有舊機制, 再加新機制
你可以試下自己鐘意玩咩
再淨玩一2樣
一季應該學唔晒 你預2~3季啦
之後就會好d
天賦係大 但你上網睇人d build 都係點佢點既野
琴晚終於爬到600 上500 果下特別難
亞呼亞娜可唔可以唔好成日輸
發覺成日打到最後多數係罩佬或者神龜嗰兩隻
成日打完第一場,見到亞呼亞娜已經輸咗第一場
條女成日中段拎好野 琴日miss 左粒empower之後最後打佢出垃圾
同埋成日俾啲買兵points好高,搞到好想打佢
係啊 成日差d 錯手禁落去 800 800 500 點忍
之前用電球拓荒 發覺呢個build要輸出兼生存好撚貴 索性用轉冰電球 三倍杖做玻璃大炮輸出賺錢 主打死亡施放時空之門 而家有d資金 有無巴打可以指點下 想問應該點逐項提升 係咪整手套先 法仗我有兩把破裂投射物速度慢慢點緊精髓
條女決賽重登後成日出垃圾 見到14粒束縛石喊出黎
3 條加atk speed tatoo
lv5 有+1chaos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞