POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
玩ssf 都好勁架啦
真係靠自己
冇得trade
玩ssf hc果d 仲痴線
玩trade到後期都係刷trade site搵裝

係hideout多過真正玩

一來冇咁多時間,玩ssf唔洗考慮first week要同人搶資源

自從係heist league 靠低買高賣賺咗好多通貨後覺得自己係玩緊trade simulator 多d

我當poe 單機驚,ssf夠悠閑。有時唔得閒玩一日,都唔會覺得有咩問題。(陪屋企人
D4有手制/keyboard隨時轉

POE要去login menu先可以轉

POE垃圾驚

脷伸:買完d4即日退咗款
又開新季…又要farm
後期試過只靠trade都日賺100D
仲多過我farm uber,又可以順便做其他野
鐘意玩trade simulator 咪會鐘意咁玩囉

3.21 trade league 我都有玩,用divines買5ways升上lv100。不過冇咩成就感
n年前玩過下 果陣係garena玩
想問下依家玩既話咩ser好
國際服
點做到比d教學黎
TFT bulk buy平價入貨 再散賣出去,有幾十D做本先好咁做
玩到好似批發simulator咁
之前咁做係因為要做其他野,先順便trade下賺錢 並不太有趣
哦… trade通課咁真心好悶
最好賺係幫人打boss / 解果季既挑戰
有d 挑戰 係要撞獨特怪 / 打特別條件
收 幾D 一個
收夠幾條友都 10d 8D 一趟
大把人願意俾錢解,錢解決到問題
佢地唔會介意俾幾多
真.其實係.因為自己撞都唔知撞幾耐
覺得帶團解boss好煩
又要揾人 揾唔齊又覺得賺少咗,一唔好彩遇到on9仔搞亂檔又煩
btw大家準備咩build開
想試下新酋長 好耐無玩近戰
M底又發作
真m底
我都諗住酋長 但珠寶果點要開季實測先知點玩法
guardian srs算
Toxic rain totem rdy
元素DD Ignite 好似幾好玩
真M底要玩cleave
有人問ggg幾時有challenge reward睇
ggg話later this week
GGG:開季你咪有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞