POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
隻龜真係難玩
轉一轉少少裝就做 我大約用左 200c 轉網 如果技能唔洗加20應該平好多
我本人無傷害靠npc打打成5分鐘
所以而家盡早見到卡胡就殺左先
想問 會有機出+1投射係邊條友 有冇英文名
我都有d 傷 用cold dot 改左
另一個煩係 圖騰會扣血果隻 要殺左個隻先cap 到
Ahuana
阿呼阿娜
雷默科部落
發覺就算讓佢,呢條女都成日中途輸
無辦法
剩低三強/四強你可以專登輸比佢等佢晉級
但我寧願留一次機會洗尾場獎勵
所以咪咁難出
打到粒覺醒虛空輔助 咩黎點解咁值錢
BTW 終於有打寶既感覺唔係淨係打圖打材料賣
awakened gem勁過普通既gem 只可以打boss出
暫時都可以因為我啱啱先開始玩
好多build都用到
我發現最賺錢都係跑聖域
特登開左隻角色黎跑 跑左3日已經賺左120D 平均一日40D
重未計跌千里眼聖物同原罪入場卷
玩咁耐POE都未試過可以咁樣印鈔
但係缺點就係要坐監坐全日
但都唔係粒粒值錢 暫時出過3粒 得呢粒有D
係咪要特登升一隻人用特定build先玩到聖所?
一般build到玩到 技術同對機制熟比較重要
但要快要穩就最好升隻build來玩
我係睇到巴哈有人話古典冥約呢把杖好用 我就膽粗粗組左黎試
天賦基本上都係全點血量 個D咩爆傷 法傷全部都唔需要 因為個巨人盾咩都比到你
第一日我係蝕住黎跑 因為唔熟機制+本身唔擅長跑陷阱 走位差 動態視力又差 大約全日跑全日死
之後第2日慣左點跑 同埋知道有D咩唔可以拎之後 基本上一直都係穩賺
古典冥約上季玩過但都覺得麻煩玩冥體之使真係一鍵到尾
你有冇咩build 介紹 我玩完 新果個想玩聖域
想玩新build但諗起要再過act就唔想玩
買堆新手裝 小雨弓 白袍 擊回戒之類
直衝都係幾個鐘姐
咪同你講左古典冥約

大約靠火甲撐血 巨人盾拎爆率法傷 寒焰100%火傷咁堆上去
成套野做價 我個陣大約唔洗10D 5D鬆D 粒恐怖平衡唔一定要用脆弱兩倍傷
但係元素要害個元素傷一定要拎
主要最影響傷害係 血量,憎恨3相,恐怖平衡,恨意 呢4樣野 有齊既話 83聖所王都係秒(除非你拎40%LESS DMG/50%MORE HP)
講起粒恐怖平衡
琴日有人掛佐半個鐘兩倍傷+額外物理附加元素傷
50c
俾我收佐
交收嗰刻有少少興奮 同時帶一點愧疚
有無人更新完好lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞