POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
等唔切鳥
想問白黃圖即係咩
過完A10會有個裝置俾你擺地圖,啲地圖主要分三種色(白,黃,紅),如果打到其他類地圖可以擺住先
怪強度白<黃<紅,咁紅就最勁,過完A10就去打紅圖會俾怪秒到仆街同啲怪會硬到仆街
同埋你過完A10個抗性會-60%,所以你可以set個目標先將三屬抗谷到75%,混抗最少谷到正數先,如果唔係會死到好灰
唔記得quote 翻巴打
你地係台伏定割制服
補充返 我唔覺得新手可以唔做功課嘅前提 由white map 到yellow 甚至到red map
你過完act 開始打map 記住上網睇吓人地啲atlas 教學
地圖天賦點樣點 一定要跟足 poe reset 天賦嘅成本喺前期係好高
打map 記住假設你有 T1 T2 T3嘅未打過嘅white map (對住map撳實alt 制睇自己有冇打到)
記住一定先打T3 打完先打T2 t1
玩台服都係戇鳩仔嚟
同埋順手要解輿圖進度,白圖落銳變,黃圖點金,紅圖瓦爾
,咁先解到佢個特殊條件開輿圖天賦
冇打剩係刷賽季同聖所
打到 (當然唔係全部uber 或有少許走位需要
EA優點就係極高dmg
原來抗性又減
thanks 巴打詳細解釋
返去研究吓,要對返d 英文係咩
唉 支武已經1.5d
想問吓普通召喚盾 洗到 109加傷 109 加暴率 15%物減 但係冇全部寶石+1 係唔係要放棄個+1? 同埋想問吓值幾多D?
呢d野好難答 你要跑一次pob試下個分別
睇下個dps高咗定低咗
再唔係收個+1搭條shit少少加傷既盾
台伏識賺到d就爽同埋唔封bot可以用bot洗裝
之前一路玩台伏 錢滾錢

依家我轉左國際服 做新手 D倉冇哂好唔慣
好 唔該晒不過冇錢了 所以想睇下本身個盾值 幾多 睇吓會唔會賣左佢 再買個新嘅
850c = 1d
Ok Bye
所以我都好慶幸當初冇玩台服 新手見到850c= 1d 應該會即刻退坑
個傷害高咗一倍咁滯咁用返個盾算
起手玩champion EA,唔知係咪命中唔夠。隻箭好多時射到牆到
命中起碼要2000先夠3000可以唔使再堆
放個pob上黎望下
個人物一早刪咗

都係正火簡單易明

依家lv98準備升到100再玩第2隻

想練隻Uber boss killer, 有冇咩好build介紹下

玩緊SSF, d build好多限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞