POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
季中對新手反而仲好 啲裝開始跌價/穩定價
老手開始自己整裝 好多整裝用到嘅野都有價有市
呢樣真係經驗問題 你要知道唔同build需要咩mods先估到價
最簡單方法就係是但set個價 俾人pm爆姐係太平 冇人pm姐係太貴
Dklm 成日斷線,就咁俾佢害死2次。好撚辛苦先升到95

做乜柒GGG
Same 明明前兩日順到仆街
新手想問吓 ruthless mode 係唔係都玩得 過完Act 10先知玩錯mode
吓 新手都過到ruthless? 痴撚線
除非有愛 否則轉返softcore league
新手挨過act10冇棄game
有大哥照住宜家死死地玩返regular
咁冇野了

一來就打大佬

叫糊
有無巴打玩過判官電球?
我依家LV68輸出又低生存又差想知邊一part出咗問題
https://pobb.in/-IRJoM3BbWMd
做咩睇唔開走去玩高價build
依套強度係用錢堆砌出來
呢啲叫抄啲唔抄啲得個68lv 你期待啲咩
spark 呢招係你用第一套league starter build 儲夠錢 砌好哂全部裝 gems,jewels 先升第二個角色嘅技能嚟
spark 係可以league start 但冇人會用 cp值太低
如果呢個係你第一個build 就重新揀個build 算啦
升好地圖點幾正
打一場色戒出左兩張3xC既地圖2個新月碎片

呢d多左符號既裝備係咩意思
勢力基底
可以roll到對應既勢力詞
有無atlas passive point 既功課可以抄
Lv 83 deadeye 玩manaforged arrows
同埋成日打到啲唔知用黎做咩既oil/essence/scrab 倉完全唔夠位放
atlas passive point
上網抄人 / 玩你自己鐘意玩既 機制來點
oil= 塗油, 幫你條項連上天賦
essence = 精髓, 整裝備可以用
scrab = 甲蟲 , 打MAP 果時可以放落部機到用
你個倉唔夠位, 係因為你要課其他系列通貨倉(唔係 chaos/divine 果個)
想抄啊, 但係搵到啲多數係舊功課
有無邊幾個倉庫頁推薦要買? 依家得currency, gem 同普通stash 1頁only
全買無死尤其係通貨頁
我既方法係
一開始點晒掉落地圖高一階 同 任務
之後揀一隻你鍾意既機制 點撚晒佢 通常每隻都有其中一區係特別廢 應該睇字睇得出
之後慢慢打地圖升T上去
之後再點第2隻你鍾意既機制 其間就BLOCK晒你冇點既機制
最後就點紅王/藍王/腦 最後就cancel返D任務同地圖高一階佢
最主要睇你鍾意玩乜機制
我個人係揀精髓>炸墳>祭壇 now再轉打軍團
戒指冇點轉傷
冇最大抗=兩把杖廢
冇石化之血點LOW LIFE增傷
ES唔夠冇鬼舞
光環唔夠
太低LV天賦點唔夠乜都點唔到
建議施主回頭是岸
新手跟老p篇3.20爆炸箭玩緊 滿抗但係得2600血 有無話幾多血先夠 係咪黃裝手頸鏈都要有血
有件黃色珠寶睇落唔錯 拎去賣5C 跟住買家比20C我話worth it
唔知佢賺我幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞