POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
仲要禁住碌柱先得 召喚都話有野幫你頂住 近戰拓荒只會頭破血流
冇左武器天賦冇得玩爆炸圖騰
劫盜都係咁仲要load親入去都lag一lag
仲諗住玩碎骨
BUILD到隻碎骨秒天秒地再去打
覺得今季個機制好趕客
入去玩左幾場已經覺得好無聊
最僧玩呢D 類型..
係某D人會鐘意玩 呢D類型先會喜歡
仲要同打MAP 分開2邊, 唔可以一路打MAP 一路玩機制
個機制搞到完全冇HEART 玩
似delve 但又做唔到果種規模
獎勵同難度又唔成正比
呢D 用 coins 先可以入去玩既機制既類型
係我最撚僧玩既,
好似打劫league咁
(本身我都唔鐘意玩打劫, 但個機制起碼係會肥,同回報高)

而家個機制要用勁長時間, 但回報又低,
仲要最好既回報就係 ,個機制專屬既紋身通貨...
雖然有D係好有用, (但有錢既話, 直接去買咪得, 洗撚玩個機制)
啲細紋身仲要一粒一粒咁贏返黎
勁孤寒
d怪又硬又麻煩
同sanctum差唔多 不過sanctum叫做多currency 叫做有意慾會打

今個league仲伏過上個league
d人見佢同poe2一齊announce就高潮
點估到佢打到200幾分 每次都仲係得幾粒通貨 同 1粒垃圾tatoo
例牌等台服正式版出 睇下會唔會改
sanctum我做教學個run已經有2粒d
用緊毒瓶無CURRENCY 轉ID 5XLV 怪都贏唔到, 殺完唔夠兩秒就RESPAWN 點打
flanker最重要 靠佢地偷塔 自己守
新手想問下,我啱啱玩銳眼打完A10
見到有啲裝想買,其實市集個交易流程係點
PM人話我想要咩,之後組人再入人藏身處交易就得?
撳whisper就係
對面得閒交易就會直接邀你入隊
準備好通貨 右邊rightclick icon入佢hideout等佢易你
螢幕左邊*
啲怪太硬, 啲裝又唔夠勁毒瓶掉撚到手軟先殺到啲怪
主要殺flanker 其他都係拖 對面又硬又大力
見reddit有人話自己隻animate guardian 4 5萬血 俾自爆仔 一下炸死
有冇香港人工會可以加?
幾年冇玩想返嚟國際服
應該會玩Dominating Blow
諗緊玩阿伯定女巫

新手弓打到呢件裝,應該裝咩寶石?
有冇酋長巴打知道珠寶範圍內轉火傷個昇華點計
所有其他傷都轉得? 元素傷點計?
賣npc換點金碎
閃電箭做開荒會唔會好難

利申 : 國際服hardcore
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞