POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
刷巨光譜
神聖之花大趺價 早知一早賣
search 咗offline 啲人未 你可以再開埋live search 有新watvher eyes list出嚟或者有人online 就會通知你
再冇嘅就去sale type 到揀not listed pm佢地 同佢講你offer 幾多 睇佢受唔受
自己升緊粒啟蒙 3lv之後係咪應該自己去超瓦
神聖之花自己入去打 搏中正野失敗
offline最平5d
你要睇埋佢offline 佐幾耐
有啲人offline >3日你可以當佢已經棄佐
咁佢幾平都唔會買得到
真係冇平貨 我買少一條屬 1個D果種用住先
黑雨終於過埋act10
去到end game 好不知所措
係咪睇人教打atlas 先
終於過咗人生第一次uber maven
dps先係真諦
想問吓有冇atlas passive tree 嘅點法比較啱新手第一次入end game
睇咗好多片唔知跟邊個好
我都係新手 覺得花園搵錢最穩定
大哥流條鍊
用假。龍牙鍊 定係儲40D買ashes of the star 好
而家先得20D身家 watcher's eye又未買
新手未聽得明
有冇人玩過corrupting fever champ, 唔知新手玩夠唔夠打哂4粒voidstone
剛入atlas 搵返開季攻略
多數點kirac 地圖跌落 幫助你快d推圖

之後就睇你玩咩build同強度去點/轉
新手比較易入手既就下面呢堆
legion expedition blight harvest 打完就拎獎勵
野獸 metamorph essence 都係打完就拎獎勵 但機體要有返咁上下刷得夠快先搵到食
abyss incursion 密教 ritual 比較需要對個機制同市場熟悉先識判斷咩值錢
harbinger 同breach 新手建議當佢唔存在
剩低果d boss相關/特別玩法/要配合機制 就慢慢學 新手搵2 3個玩熟左先
睇唔明英文添我天賦點而家穿越花園賣地圖
我睇唔明中文
勁多文睇, 仲未開始真係打atlas
花園好明顯係harvest啦
要慢慢研究
刷圖悶悶地去左玩偷盜
藍圖去到最尾 對住個trade search邊樣值錢竟然都搵到少少錢 諗住for fun
Poe 係一個真正嘅塔守遊戲 玩左凋落之後 返唔到轉頭
想問下係唔係可以keep 住暫緩 直到買到為止?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞