POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
同埋防禦機制唔應該只堆一種
例如如果只靠閃避冇物減,當你避唔到就會暴斃
最容易搵錢一定係做hideout warriors
要拎曬4粒voidstone 先打得cemetry / dunes, 如果唔係得黃MAP
弓錶最緊要一定係把弓, 要揀啱BASE CRAFT 把弓
之後我覺得係粒lioneye
要睇佢咩錶, 弓錶點錶都係1shot or 比人1shot
今個LEAGUE 唔知佢係咪改咗essence 個node 去老練咁遠少咗人打 + 啲人龜HALL OF DEADS 啲ESSENCE 勁好賣
閃電箭 正火 最多人玩,佢地冇精髓點整裝
comtempt 第一個星期通常無升到咁貴
輸出=最強防禦
新手+手殘+D4難民有冇咩starter build推
BTW 左幾個好似冇咩介紹召喚流
新機制好玩到癲
召喚而家唔適合拓荒
召喚大哥
好似弓手有個咩一箭3連都幾爽下咁
粒野係垃圾
不如上8星團好過
點會垃圾 唔用lioneye's fall 拓荒邊夠CRIT CHANCE
CLUSTER 唔會係拓荒用啦
弓拓荒唔興玩crit啦
校完個畫質後LOAD唔返入去 黑屏卡左係登入到
重裝都攪唔掂 有冇人知可以黠攪
有冇守護者pob推薦?
打到11lv既圖開始會無啦啦死左
https://poe.ninja/pob/irm
如果我想跟呢個 佢d裝應該點search 例如支杖點樣整咁多條屬出黎
冇玩過建議睇片 你條link條友 做既野比你想像中複雜好多
https://youtu.be/CHN-qBzRirM?feature=shared
佢有幾條入門教學
我咪跟左佢 但想再上一層次
而家89lv 清哂1-11lv既圖

Lv90都未掉過一粒divine
有冇ching 可以教我玩密教
你要睇佢咩詞係咪專屬 要睇ilv 要睇出唔出到 要睇運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞