POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
仲要台服正式版推出
獎勵多左好多
你SEARCH 果件裝 總值
姐係你搵佐件裝要 +血, 又要+TOTAL 抗
咁件裝 2前詞 2後詞
2前 31 閃避值 / 43血
2後 8力量 14全抗
TOTAL 抗性 42 , 姐係 14全抗X3
總共 47血, (因為+8力量 會加血)
件裝基底 詞係 +MANA 30
點樣search隻好d既戒
而家有12c 玩光輝護衛 d人話好硬 我都成日比人秒
想買d抗性戒保命

右邊stat filter search你想要既詞
如果有對鞋 藍-藍-綠-紅
想將個綠轉做藍 難唔難?
個護衛會100%嘲諷但攻擊太慢,所以遇到怪群就要用號召將護衛拉入怪群,全部抗性75%係好基本但護甲同樣重要無80%減傷係好危險
要睇基底,
全智, 最易出 全藍
全力, 全紅
全敏 全綠
力敏底 , 最易出 紅綠
敏智底, 最易出 藍綠
如此類推
但你就算 全力, 都可以洗全藍
用工藝台 上就得, 可以不斷用2洞,3洞,4洞 洗色大法, 不斷改洞 洗色
但你前期開荒, 會冇 工匠石/幻色石
同埋你唔可以剩係洗其中一個顏色
一洗就會全部改變
我諗佢連工匠石都唔會有多
應該係開荒 ACT 時期
想用工藝台都唔得
有60甩
睇下4L 你想轉咩色
同埋件裝咩基底
如果係 全智
手動幾粒 幻色石 就搞掂
想買對行屍走肉 聯絡左十條友都冇覆機
睇完片明哂了thanks
過哂act又用哂c黎買裝之後 打咩好
過完A1-A10
直接去打圖, 開晒D 地圖天賦點出來先
前期邊D 未完成, 就同個將軍NPC ,可以用機會石/點金石同佢買 D 低T圖
玩打窿 同 點金
幾鍾意個自走棋
不過唔知係咪守護者關係,第一次上紅圖打得咁辛苦
好低輸出
課倉應該買邊個性價比最好
高倉一定要買左先 for賣野用
大細數量 自己決定 倉庫頁影響效率
特別tab既話 除左uni 同flask tab之外都值得買1頁
睇自己用咩,地圖同錢我都有課到,其他仲有附魔之類,幫你sort好,好過自己慢慢搵
其他等特價先買啦 平好多
係game入面有冇得睇自己打到既物品市價?
~price 1 chaos 見市集有d人物品後面有呢行字 係game入面有冇?
你要學識玩POE
要DL 2個APSS
一個叫POB path of building
一個叫 awakened poe trade
你GOOGLE下,就大約明係咩來
終於砌到3抗75 混抗正數
其實唔難尤其係玩召喚build
咁係唔難既 2日搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞