POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
呢個清楚d 唔該晒ching
密教冇得升裂痕石之後收益太低
如果唔係解成就就打其他機制好過
legion主要係靠打得快賺錢
5軍key點左天賦成日跌完整一個 儲夠幾set可以拎去tft賣錢
incubator主要刷stacked deck/錢/expedition currency 其他執左可以儲埋拎去賣
同埋跌好多fractured item 靚fracture又可以賣錢
delirium鏡係貪佢唔影響刷圖速度 唔點都得
thanks
玩緊mf champion,但係見到+1 all physics gem, phy damage over time 同damage overtime都要8d,仲有個乜乜爆炸手套要脆弱implict都要10d

其他裝都齊,仲係差呢兩個,tunjen哥有5d,但我差600個大black scythe
https://youtu.be/P80KOZ90lt8?feature=shared
類似 只係now冇得保前 只可以靠roll
大陸ser好似有多一個交易系統

買家禁完買,賣家得閒睇到禁返確認賣,舊野就會自動去買家到,類似拍賣咁
所以賺下錢 買好過
買都可能唔平得去邊
玩下rog 刷下裝 賣到好價錢咪儲下
呢個一定唔會有
N年前 見Reddit有班人係到嘈過
Ggg 雖然係騰訊 佔有
但經營方式唔會學 中國服
出 自動汁野寵物/ 免死扣經卷 / 擴大背包欄
vip 15
其他唔洗有,但自動交易咁方便都唔出

只係for通貨、精髓、甲蟲等大量交易野都好呀

真係玩家唔識玩遊戲,GGG教你玩
呢啲我都唔洗
出個incubator tab比我買得唔得
大把方便野
中國服 咪出晒
你個人物背包 可以擴大
寵物會自動幫你汁 傳卷 鑑卷
自動交易 有錢就可以直接拉件裝
唔洗等佢on/ 交易
但班鬼佬好抗拒
見d 人死番去玩中國服
中國服睇都知周地外掛,d 買賣咪又係電腦同電腦trade
#% increased Effect of Non-Damaging Ailments (Amulets)

呢條詞係邊度先可以上到
主線都未打晒
想問下啲裝既窿/連線係咪緊要過本身個數值?
白裝啱窿 vs 黃裝屬性好啲
頭5章係
後5章要先滿抗
再諗其他
中國不了
主線期間係
不過除咗4/5連+啱stat requirement一般都唔理白裝, filter太多野好難睇
即係要玩密教 定 遇到佢就得
Boneshatter 玩到悶
單體打唔郁
又諗唔到轉咩build 好

近戰幾時回歸
要開啲unveil嘅頸鏈 唔想打就去買 大約幾c有條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞