POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
地雷
應該都係trap and mine果類zhp build

未玩過zhp ,真係得咩。一摸到即死
我會答你EA或者蜘蛛刀
不過SSF就
傷害係高到入到去掉2-3下就已經轉phase,所以根本唔太care坦唔坦
呢d build有6門就夠
新手唔好做裝
去市場搵現成
分分鐘你做一把裝嘅錢夠買兩把啱用
電球都係離唔開星塵
搵樣啱心水嘅機制係咁刷
精髓 祭祀 神諭 穿越 軍團 花園 依啲都應該應付到
炸墳發覺難出日志同刷新幣 而家跟人轉玩穿越大師
又多一個spark 做starter 嘅受害者
spark 係一個要唔同方面都要scale
proj speed,proj duration,pierce 數量,spark 嘅proj 數量,cast speed
以上全部都要scale 咁spark 先會有手感有傷害 所以注定唔會係starter 你只會用其他starter build 儲錢 砌好哂裝先升第二個人玩spark
人生第一次自己刷出神聖石普通圖boss原來會出
冇計 電球夠型
神聖之花入面會有咩
自己打定賣?
神聖結晶生靈之力 同一頂禁忌軍帽<<好運中到30lv up 霜咬就
生靈都係機率出?
必出
咁咪自己打最好?
會唔會唔夠打
同埋想問下點樣search含有艾瓦既充能羅盤 搵唔到filter
5d就收到有兩個點燃加速10%嘅軍團珠寳
係可惜犧牲咗個敏捷閃避變法壓嘅大點
今季第一粒係開地圖d 箱仔 跌出黎

睇完市場都係唔識判斷呢支野有冇價

不過你分享下你點解覺得佢有價 再同你講點解佢冇
因為佢寫住好多tier1
再諗下有咩build係要曬咁多條T1詞嘅?
我諗住寶石果兩條一定有用 咁其他加多條tier1應該都有價...掛
通常武器 正常黎講
例如法術 要法傷法暴法速 持續法術就法傷持續
弓/近戰 要物傷/元素傷物暴攻速
防具要血跑速法壓抗
又或者咁講 你買武器/防具想要乜 就咩有價
你會唔會想要一把高魔力又識暈又識發光長杖
你將你想換裝要求既屬性代入就九成九冇錯
又一甩神聖之花...心大心細唔知入唔入去打 驚唔夠打就碌柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞