POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
運氣問題
原來我有張the doctor 新手唔識野10d 賣左
SSF 用正火打赢 Maven

Music Game好Q煩
有冇人知harvest 紫色熊招slam 咩dmg type. 玩元素正火經常被喱招秒
鳩估物傷
唔賣可以點 拎去賭0 or double?
新手建議用awakened poe trade 用嚟查價勁方便
同埋可以用Exilence next 睇下自己個stash有冇值錢野漏左冇賣
又可以check到自己大概有幾錢 一粒鐘搵到幾多錢等等
而家賺左30D左右
應唔應該開第2隻人專打uber/聖所 造價大概要幾多
公價20d
我有用 不過冇留意set 唔係賽季
Set 左standard
點先打到
我係普通過圖嗰時跌咗如果真係要刷好似有指圖 仲要加埋甲蟲同埋命運地圖 呢啲可遇不可求
指定圖
如果刷特定卡片 通常要組一隻專打卡既bd 去撐高物品數量同稀有度去打。唔係既仲靠好彩保險箱 同stacked deck 開出黎
大哥流通常後期一定會轉火靈/骷髏 唔係去到紅圖就開始冇力
我而家玩火靈 今朝去試 秒到普通藍王 想再進一步打勁d既王如果造價太貴就想練第二隻人專打聖所/uber
見人開卡包 醫生個機率好似係0.000x%
有冇新手唔玩偷盜 賣哂d藍圖黎 我好鍾意玩偷盜
我滿火坑都係76%,要keep住食藥先開到正火,係咪要靠裝備推高個回血先?
如果仲係唔夠回 試下點埋天賦左面回血嗰3點 同埋去到act 4拎埋stone golem
裝備盡量搵到有回血就用 冇都唔好曬時間搵 仲係開唔到建議用住第2招eg 末日烙印先
阿伯拎到Pious Path之後一定會開到正火 快手過完act好過
見到藍王有ashes of the star
好想刷
係咪一定要打28場先見一隻藍?
打 sanctum ilvl 73 都出 2 div + Hour of Divinity
唔打map 了
atlas 有得點 10% double progression
28/1.1 = 25 場多啲就有
藍王天賦有點機率double progress會快少少
呢d裝真係睇運 打幾十場都未必出 到時你會諗點解唔拎張門票去賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞