POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
都係搏Catarina 果幾件unique 同eleron 啲戒
vorci white socket
我套impending doom 用咗十零d依加坦到飛起
ID 3.23係咪正色壽終正寢?
咁要玩一隻先

3.22限定版
而家平均收益一定係光頭佬+愛斯林+白洞穩定過賭傳說
以前有升級裂痕石,跑一次調停可以執到半E
平均收益會高好多
仲有咩好玩
愛斯林個問題係佢supply > demand
好多時上TFT 賣成個鐘都未必賣得出
白洞同裂痕石基本上係即刻有人買

利:之前Main跑密教
圖天賦 我跟緊果個推炸墳同花園 岩定錯
國際服換咩都係上market搵先
人哋用完嗰啲過渡裝一定平過自己整

下次直接弓起手算

無諗過單體係差到咁
冇話岩唔岩
隻game肯打圖通常都賺到錢
係睇你想自己個策略可以平均X Run 賺到幾多
新玩嘅話定個目標1個鐘賺到2D試下先
純推緊圖 完全唔知點賺錢 趺d咩就儲哂落個倉度
弓拓荒其實唔係咁易
特別係元素弓起手

碎骨推主線夠快其實都係優勢
後面可以根據你想玩咩build再轉型
如果純想玩近戰想Free啲嘅話可以用靈旋起手
打王同清怪都唔錯
不過呢招好食手感,可以季尾起一隻試下先
每次打花園 平均都千二seed
果度都廿幾chaos

其實係幾穩定
其實花園已到經係一個相對穩定嘅策略
但而家你先推到T11 應該係諗點樣推到T16開到紅藍王優先於點樣賺錢
推圖中嘅話個人比較鐘意探險+ 神諭+ 路邊啲祭壇
提供一定通貨同增加推圖能力
至於打王,第一隻紅藍王應該熟個機制就過到
對輸出冇咩壓力(if 你開荒套build 唔係太差的話)
第一隻過左 冇睇機制都贏到 紅果隻比流星責死過 因為唔知佢d石係責遠定責近避唔到反而藍果隻好易就知點玩
呢兩隻係細王
打上去仲有紅藍兩隻大王
大王都有一個幾乎一擊必殺嘅技
可以睇下啲睇下點打
上季種菜穩定4d/1hr
超瓦條魔血或者獵首
啱啱face tank咗minotaur同phoenix
紅王出左咁耐都唔識點避佢碌石頭個stage
次次都換武器召啲skeleton幫擋
https://poe.ninja/pob/irm
想問下佢砌咁多技其實點用得齊
定係d人會根據唔同情況擺技咁多種光環好似冇咁多mp黎hold
佢套build 有好多加魔力保留效用
可以減到光環需要保留嘅魔力
倒如佢身上嗰兩粒啟蒙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞