POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
我只係夠uber 紅藍王打
呢兩隻打親都出垃圾俾我
夠uber exarch 打 除咗siris睇咩build應該全部夠做
準備用手制玩SSF

Trade玩得多似俾驚玩
玩Jugg 先敢玩HC
ultimate goal : divs / hour
一向玩trade 淨係買unique 玩
係咁買賣farm好似打第份工咁
成套裝買哂返嚟又冇character progression種滿足感
farm boss 賺錢係大數法則,唔係打幾場就跌好野
uber黎講想真係打少少穩賺應該得uber shaper
諗住搞個private league 試下 SC group self found, 有無SSF巴打有興趣
t.me/NotThisWayyy
要死點都會死
咩dc, crash
一個league死幾隻角係平常事
棄D4黎試下
建議玩國際服
睇左好多youtube 片,本身想玩 melee ignite,但d人計條數出黎好似麻麻地
mbxtreme吹棒緊 自求多福
玩新gem 同槓桿一樣,自求多福
Melee等2.0先考慮玩
而家真係麻麻
我就係睇緊佢
唔好開季第一個build 玩 melee ignite, 一定後悔
有冇人係靠自己,唔同人交易,都可以清晒所有boss?
大把人啦,不過唔係我

3.12 heist league 之後就冇玩

今次係3.21 Crucible ssf 玩返

始終打唔赢maven, 玩正火想要佢對鞋

Lv85 sirus 係咪同普通sirus 唔同,勁咗咁多嘅?

Uber Sirus勁好多
你個build唔夠dmg
緊係會打唔贏
普通sirus 係著白袍都打得贏
有咩build介紹? ssf mostly
Uber嗰啲 一係你就個dps上到1億up 秒佢

例如Seismic trap嗰啲boss killer

好多人第1個禮拜已經打到

唔需要好高造價就全個mon炸緊

一係就可以坦晒佢啲技

普通mapping build真係要min-maxing先可能摸到部份uber boss
我冇玩開ssf
不過如果你玩ssf
都係玩d 大路野build
毒雨/ 正火trap
不過你都可以抄下 阿ben 同正榮哥
呢2友玩ssf 玩到出晒火
係啵,唔記得咗有toxic rain

攞完4個void stone再respec 轉返MF bow build

唔同boss 糾纏了

買咗個手制希望可以悠閑哋MF
好難差過D4架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞