Garmin 用家或者想買討論區(2)

867 回覆
2 Like 10 Dislike
想問Garmin用家 香港行貨有無Garmin Pay個app?
如果去到外國會唔會用得返Garmin Pay?
即係買左港行去到外國想pay都唔得
啱啱睇返我隻265,原來係內置咗
不過喺香港就真係算撚數
Samsung pay,apple pay,Huawei pay 用到八達通係因為多人用
香港行貨好似係跟台灣garmin pay
我剛剛買左955 行貨3120,師兄邊度搵到3000

本來諗住買255但俾多少少就買955算
點解唔買965

7歲fenix3HR 個芒有一大pat死點,用左180hkd+1分鐘自己換左個芒

隻錶應該用家明執都未壞
除咗血氧同pay之外隔咗咁多代都冇新功能,粒電無活動齋睇msg仲可以七八日一叉,真係好難幫襯得落手
剛入手265,USB叉電線有無介紹
原廠有乜好介紹?
自己load map入去https://www.userbeam.de/

香港地圖係包係china入面
效果係咁,source 係用opensheetmap
佢條線係type c頭ge
買尿袋充
基本上而家推出嘅電子都要求用usb-c 頭
以符合歐盟規定
嚟緊apple iphone 都要放棄lightning 頭
Garmin 又唔會用MagSafe
所以無得避
岩岩試部tablet都可以叉到!但巴打你平時點叉?另外會手改心率區間?
我用android + 小鴨來電就有啲個情況
用緊instinct solar想請問下最新呢代值唔值得upgrade
我有隻Garmin 955 未拎, 係咪有人想要?
HKD2950, 可以一齊去garmin 專門店拎,顏色睇存貨, 可以打去check
TG : kkkwai
好似冇人講過vivomove
有冇人用過 覺得點
尋日經過garmin店見到隻viviomove trend都幾靚仔
我就係正正android+小鴨,但係又好難揾隻好過小鴨
小鴨來電google store最後更新喺2020年,電話上咗android 13炒到仆街
一喺你上小鴨個網站到downolad APK試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞