Garmin 用家或者想買討論區(2)

867 回覆
2 Like 10 Dislike
巴打,我都係935,隻錶最近點整都係收唔到信息,del app重裝試過曬,你怕唔怕?
如果唔怕麻煩由頭set過
未試下factory reset
怕唔怕?

試下factory reset隻錶?我暫時無事
日水965 用garmin pay with suica 駁落google pay 可以用香港增值?
日水965 用garmin pay with suica 駁落google pay 可以用香港信用卡增值?
tactix 7出amoled
本身諗住epix pro
而家又多個choice

日馬買venu3 ,有中文
準備跟機買
師兄退到稅嗎?
退到,埋單hkd26xx ,仲免運費直送屋企
想問下有無人響日馬買過 instinct 2x,
唔知 message 出唔出到中文呢?
(介面無中文無問題)
我間中會出海玩, 要standby 收email (唔需要即刻覆到,因為我會番上岸先覆)
之前用防水手機袋但發覺都係會有小小入水, 已經壞左一部

想問如果買Garmin解唔解決到我既問題
我見網頁話佢同電話唔可以遠過10米
應該無野幫到你,因為個問題係發生響藍牙既傳輸距離上…

一係你就買隻有 LTE 既錶,例如 945…
想問日版有冇ECG 呢個function
師兄,Garmin pay用唔用到suica?

我試極都儲值唔到
venu3 既gps 係咪無咁好?
主要行山, 露營多既話, 夠唔夠
我隻日水epix pro都諗住搞
之前見巴打隻日水好似整到
岩岩試 去到入錢就fail左
想行山睇香港地圖睇得最清楚應該買邊個model
epix
近期換左Garmin 但發覺我用緊手機個陣 隻錶都會彈通知收到信息 但apple watch 就冇呢個問題 我上網搵又好似冇教學 嘔知點set用手機個陣 手錶唔彈通知
Setting 通知
Venu 系列都係室內運動為主
outdoor都有但唔多,同埋metrics都唔多
想要埋offline map同navigation 都係要forerunner or fenix等等
電話喺13pro,用語音輸入會等幾秒先講得嘢,聽電話如果想較擴音一樣要等一兩秒,有冇得解決,已經確定喺連隻錶先會出現呢啲問題,唔連一啲事都冇 利申venu 2plus
暫時好似冇
除非隻錶個語音壞咗
咁就會快番

利申venu 2 plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞