Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
我用instinct 2 solar 做到
其實再高階D款應該全部都得?
可以測到
955抵買? 一個禮拜hea跑踩單車兩三次
Apple watch跌爆咗想轉 但garmin啲款好多 選擇困難
用開Fitbit一向唔得, 早輪壞左. 係時候要試下Garmin了
Fitbit好撚廢,我之前用佢成日sync唔到,又成日hang機,條錶帶戴到我隻手敏感
我隻 venu 2 用咗兩年,而家啲電大概去到50%就自己熄機,正話7x%電落街跑步中途又自己熄機
係咪夠期要換?定係可以靠reset system之類變返唔會咁差?而家好似用到一日多啲至兩日咁
我隻Venu 2 都係一出就買
之前都試過無神神restart, reset過暫時無乜問題
可以reset完無乜裝新apps
電就一直都差唔多,而家大約6日左右
Garmin點set programme
garmin express - windows
garmin connect - apps
到手
有冇得錄voice memo?
想問有冇人用過garmin 個Index S2, 值唔值得買?
我隻venu2S 用左就兩年都壞左,壞前用一日無電,最近叉夠100%,用左幾分鐘就熄機。
諗梗拎去整,定搵255M
叉完電幾個鐘之後拎落街跑步,跑幾分鐘就自己熄機

問過garmin係可以畀你平些少嘅價錢換成個錶玉,唔知有無得 trade in換其他型號?不過未研究買邊款,因為garmin刀法出名
如果唔係AMOLED mon嘅型號啲電通常用到幾多年?
一樣 我問過要一千頭換過錶玉,驚換完又壞。
咁咪冇繁體?
早一兩代開始高階support多語言 無記錯既話
最少呢隻有 行緊中/英介面 聽歌聽日文都會show到D字
依家Amoled mon 粒電會快左打柴?
用緊3 hr 6年 近排想換 諗緊epix pro 定 tactix
巴打買邊個size? C唔C服?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞