Garmin 用家或者想買討論區(2)

978 回覆
2 Like 10 Dislike
點解錶面會彈iq感嘆號
可能自己dl 果d 錶面有d 野係隻錶唔支援, 所以撞左野
但係一直用得好地地 無啦啦呢幾日先咁
可能有d 野更新左所以唔同左

試下重開隻錶/ 再重新裝隻錶面

如果都係唔得, 可能要錶面個製作人改番好先會再用得番
依家想入坑Fenix系列應唔應該等出新?
想問下如果多數跑步同做gym venu 3 定265會適合d
Prime sales 冇買?
無 過左先知
留名
隻vivoactive 4 用咗3年都冇出過問題

有冇師兄買到
有冇人用過Descent mk3?? 同G1 大唔大分別?
想問下有冇俾錢績保呢樣嘢?發現隻epix d掣開始唔係咁彈(唔知係咪入左汗,我以前有隻gshock,d掣唔彈到直頭按唔到,過左保去捷成報2700,我買先3千幾)

well,我真係唔明話防水都會發生d咁嘅事
想問主要做gym 跑步 注重details HR vo2max
Body condition 個類野 邊個系列會啱我
Budget around 5k
有冇人隻錶會突然震
但冇彈通知
唔知咩事
本身想入手Fenix
見到大家咁多問題 依家有啲唔係好敢買
想買...
用緊265,最大攝氧量已經由6月中冇再幫我記錄過,都唔知搞乜
係咪無做長過XX分鐘有氧運動?
每日gym room跑40mins以上
要outdoor 有GPS signal 跑步運動
我都有諗過係咪關事,其實由1月開始轉左走gym room跑一直都正常,突然到6月中先冇再記錄
出去跑返2轉30分鐘以上試下
想問下如果想買比屋企人戴 主要mon住身體狀況(心率有無不正/血壓)
係唔係Venu 2 plus或者3都夠用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞