Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
戰術好似有夜視之類
165music $2000 on 日馬
請問邊到買epix pro 平d?
買咗965有啲後悔無買955 Solar,battery life有啲短,一日無咗2格電。
咁快我965都2星期
Solar 其實冇你想像中咁理想, 如果唔係除隻表放係太陽下面曬足幾粒鐘, 叉電上去基本上冇可能既

965 想加長個使用天數, 可能要係設定落手
https://www8.garmin.com/manuals-apac/webhelp/forerunner965/ZH-TW/GUID-22AA79C1-BFDB-4517-B719-81B88BE0933F-6565.html
英文版會睇唔到中文字

一般用既話instinct 2 已經夠, 如果想要埋電筒功能既, 可以考慮instinst 2x
我之前擁有955solar 個太陽能效果係廢
你個人曬燶 都唔會有電力比你
個電筒意外地好用…
筆直鬆動就直上 2X
2X 用家,響香港暑假時曬大半個鐘可以由 98% 去到 100。
響日本冬天,曬到燶左咁曬足成日都差唔到 1%…
真係想靠太陽能就算吧啦。

不過新錶好多時都慳電左好多,由 Instinct solar 轉去 Instinct 2X ,本身使用時間由一星期多 d 變做兩星期多 d,已經算夠晒用。
大家有無開always on display
想問下265 用家近排係咪成日天氣show 個? 出黎...
室內室外都咁
日馬買抵?係咪冇保養?
我都係咁
啱啱買左forunner 165 錶行叫我唔好用快叉 但係條線用type c 好似冇type c adapter唔係快叉?各位係用咩來叉garmin錶?
電話/尿袋
我係用尿袋叉
點解唔好用
傷電
本身隻錶電池好細
理論上用快叉牛都無問題
因為手錶用任何火牛都只會用到慢叉,著唔到快叉
新手用165/265 好
你喺唔喺隻諗住戴錶主要運動向?
主力生活日常向唔好買佳明
正如其他師兄講嚟到香港區無晒交通卡同信用卡...
日常用都喺apple watch/wear os watch好
都喺想試的話買平啲果隻唔啱用都可以易啲放返出嚟
Apple watch有apple pay?
apple watch有apple pay + 八達通
LTE版apple watch有埋電話功能落街做運動戴隻錶就行得
帶住部電話做運動很麻煩的
入咗165
有無行山地圖推薦下,connect得個google map好唔方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞