Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
講緊單車機同跑步機
想問一下955點入地圖
再唔得試下forget device 再connect device
新手想問下日版Venu3, 係ConnectIQ 開account 可唔可以地區揀香港?會唔會有咩影響? 唔該各位🙏🙏
成功咗感謝兩位巴打
有無師兄知265 揀左重訓/ HIIT 既話有無D 動畫睇?
定係得venu 系列先有呢個功能?
想問下venu3 個導航點用?直接計時同計我行距離,箭咀有,地圖都無出
唔知買265定955好,價錢差唔多,基本上剩係跑步用
而家用緊Garmin 55,主要想多啲metrics睇吓,HRV、Training readiness嗰啲
265個度血氧default熄咗?好食電?
咩情況下先會開黎用?瞓覺?
做運動度唔度得?
血氧係好食電的, 通常係入到個界面先會量度, 界面入面都有得揀開全日/訓覺

以前我會揀係訓覺果陣先開, 開左一輪個得都正正常常就熄左

運動記得係用唔到既, 因為要靜落黎先會度到數據
用緊955啱啱過咗一年
成日用用下定格 hand哂機 重設完 都係咁
近排連後面綠光都冇埋 HR都detect唔到
依家拎去保養會唔會好貴好傻仔 定係入手過隻新
急問 所謂「繁中版」嘅forerunner 965會唔會display唔到日文notification同訊息?

尋日由apple watch轉會過黎呢到
今日行完山用落真係兩回事黎
巴打覺得Garmin定AW行山用起黎更爽?
garmin
起碼行完舊電好過apple watch好多
同埋個map都叫做唔錯下
不過要搵晚試下跑睇下佢個gps點
想問下有無人日馬買過venu sq 2 / Vivoactive 5?係咪有中文?
因為買俾老人家一定要有中文
GPS 好似好多人話 AW 準確好多,
唔知係唔係因為佢要配搭埋部電話先有咁準確既定位。
跑步打波先帶 邊款好用
我手持英文版再返去對返行山個d網都算準
自己試過係 Androird 電話 同 Garmin 各有問題,加埋就啱啱好。
內置三組gps
唔使配電話
你講 Garmin 定 AW ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞