Garmin 用家或者想買討論區(2)

867 回覆
2 Like 10 Dislike
Venu 2 plus 基本+galileo 係呢兩個月出問題
之前都唔會咁
我用fenix 6都係咁啦, 條線飛黎飛去
明明跑到果個點但係個GPS又無去到
之後買左隻AW後條線真係準好多
我覺得係中bugs 輕機無落到gps point 上跳線到, 就算點收得差飛埋出海都唔會就咁直線

有無多頻都無咩特別, 用過venu 1代 睇返條線同以家家用fenix 7 開全頻唔係差咁遠
哇真係唔知,自膠
我戴7 唔係藍寶石版,上網睇左話藍寶石版有雙頻
純粹我印象中7 出左半年後AWU 出果時先出雙頻🤔🤔
有冇試過sleep tracking 明明隻錶有track有data,但㩒極sync都sync唔到落connect app? 有冇人知點fix
試過,但當時隻錶係 show 緊訓醒既資料,清左個 screen 再 sync 就有。
不過你既情況應該唔係咁,所以唔肯定係咪同一個問題。
日馬買左 epix pro 47mm, DHL 2日到, 幾正
有無人成功 add 到卡落日馬 garmin pay? 去到地址果度迫要打 zip/postal code 但係打乜都唔過
使用雙頻衛星定位的 Garmin 手錶
epix Gen 2 Sapphire 藍寶石太陽能系列和 fenix 7 Sapphire 藍寶石太陽能系列都具有 “雙頻多星”衛星定位系統 ,有助於提高定位精度。

新野嚟

garmin 255又做US$249.99了
今次藍色都做呢個價
不過同上次一樣剩係送美國先有優惠
直運香港無的
所以用唔到citibank/hsbc code
sold by Amazon Export Sales LLC都剛減到去US$277.6(頭先我睇仲係US$349.99)
可直運香港可用code

已家黑色直送香港都做US$249.99

我上月尾買直送香港完全無平,
要用集運先做到同價
今鋪真係遲買平幾舊
請問255同venu 3比邊隻比較好
我主要應該都係室內 拎黎做gym同睇訓教之類既野

我用iphone的
要地圖買965
平平地買265都夠用
yes
新手最近買左265
想問做gym個陣
係未一定要每一組做完都要禁停
之後下一組做之前再開始

因為好似唔禁停既話
我做第二組個陣佢完全無反應
試左幾次都係咁

謝謝
係 禁幾次就唔會再用
又要set 做咩動作 有時間做多幾組好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞