Garmin 用家或者想買討論區(2)

918 回覆
2 Like 10 Dislike
你意思係隻錶會有部份數據射唔到去 health ?
同埋有冇得係錶面幫個電話/耳機較大細聲?
我見個 fitness 顯示係 Matrix ,無記錯有得連埋 Samsung 之類。
諗緊venu 3同aw
如果行山想睇地圖同gps
邊隻比較好
電池未老化晒你已經換錶啦
Venu 3好似無地圖功能
我就咁日馬搵同香港差唔多價
依家香港幾錢,我買個時平成1k?
依家香港幾錢?
我買個時平成1k
我白痴左
日馬應該 2.6k,Price.com 睇水貨都 3k 起跳。
巴打想問係咪全球保養同埋 Function 上有冇咩分別
應該無全球保,我當無保,
博佢1年無壞
咁好似AW啱啲
見網上好似有啲app support離線地圖或者登山app
Venu 3 好似淨係可以入gpx檔然後顯示路徑軌跡?
我都係唔係好清楚
我用緊venu3就唔係好覺有呢個功能
App果方面未試過
平時行山都係拎電話睇路線
不過如果重視地圖好似forerunner 啱啲
Garmin 買日版得唔得,見 amazon.jp 平過本地價
FR165同255比邊個好啲?想focus跑步同埋睡眠質素
會日頭跑就255, 佢個MIP display 會好啲
其實本身兩隻野唔同定位, 255 高階啲, 165 casual 啲

純粹而家 255 舊款減落黎廿, 至變左兩隻差唔多價
明白,想問下香港買定日馬買會抵啲?
自從app 介面更新左之後就睇得好唔方便
要自己加減d野好煩
其實都係斬開哂一忽忽咁,以為一個圖睇哂,但又要咁入去睇番其他數,轉左板面之後都少左開app睇了,設計師有料
想問日馬買有冇咩要注意?見fr265平幾舊水
用緊apple watch 5 , 就快用左5年.
唔想成日差電, 想轉garmin 錶for 跑步. 一星期跑2次左右, 每次6-7k
求推介. 買邊款好.?
平平地FR165
synology, qnap有online demo玩
garmin有無,落門市玩唔夠皮
請問如果運動量大 會行山跑步踩樓梯做重訓
同時想記錄/改善睡眠 Venus3 ok嗎?
Venus 3 除咗冇得畀錢之外 有冇咩缺點?
謝謝大家
同埋如果要買嘅話 喺香港門市買好定係買日版/amazon?
買其他國家嘅版本會唔會有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞