Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
我隻5x 以前都試過一排,跟住而家又無事又收得好快

我都唔知點解
想問如果淨係做運動既時候會戴,其他時間會戴其他錶,係咪都係forerunner 55 就夠?
有冇人有用開block 廣告電話啲app,電話自動cut咗線,但係隻錶照震。有段時間多到直頭熄咗phone call notification
考慮吓隻錶既備用時間
同開左定位既運動時間
滿足到你未ok囉
thanks
我再望望先
有時買高階版本
除左為了功能,就是為左舊電
電量其實對我唔重要
我頂盡都係行一日山,有十二至十八個鐘電都足夠
只要滿足到,買平就夠啦
隻965成日有人打黎,就自動幫我手機cut 線, 想問下邊個setting 搞錯左
買水貨 如果有問題要整
俾錢既話香港整唔整 ?
265 係水入面可以觸控?
我都有呢個問題,師兄fix唔fix 到
Tactix 7 pro日水,有繁中

地圖有得用touch 真係實用好多

其實同galaxy watch有咩分別?
係咪都可以connect android?
用緊pixel 6
跑完步 手機藍芽搵唔番隻venu 之前係會自動連
用電腦 garmin express都同步唔到garmin connect
show "同步處理Garmin connect時發生錯誤"
隻錶藍芽係正常 用到airpod
有冇ching遇到過咁嘅問題
有無全球保修先
咁大舊錢買無保養既電子產品真係搏

可能對你係雞碎
得日本保,平二千蚊喎,一年內多數唔會有問題

我上一隻係5x,用左六年,粗用到打完伊拉克咁都無事

其實隻5x 可以繼續用,不過可惜當年係買英文版,無得睇whatsapp

你當係心跳運動錶咁,不過睇到msg (無得覆)同地圖

可以連an 同ios
仲有電量耐用幾倍以上,用到廿日以上
最近跑機, 用唔著gps仲買唔買255/265好?
唔買都得啦
巴打你買咗幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞