Garmin 用家或者想買討論區(2)

918 回覆
2 Like 10 Dislike
想請教下咁多位巴絲打
小弟隻forerunner 245用左差唔多2年,係跑步嘅時候開始發現個GPS會斷左,跑步前connect gps 嘅時間長左好多,接近10分鐘,想問下大家有冇遇過呢啲問題?
買咗venu 3,開心使用兼平好多,免運費4日送到
買咗 venu3 帶咗一星期
隻手腕開始痕同埋有啲紅色嘅位,應該係敏感
請問有冇啲錶帶推介會避免呢個情況?
謝謝
天氣熱我都有少少,物色緊
有冇人用instinct 2 solar
一樣有自動關機嘅問題
我試過跑完步 完咗個活動隻錶就熄咗
之後就無記錄到個活動
https://www.ptt.cc/bbs/watch/M.1668661429.A.178.html
想問一下,garmin有關健康監測既功能(例如ecg, 心律不正, 血氧之類)香港用唔用到?

我見台灣就話可以,香港有冇?
用左Venu2 兩年幾
而家開始由100% 用到5x% 就會自己熄機
開完機轉頭又熄 之前兩日一叉而家逼住每日一叉
想問係唔係粒電打柴
我用布錶帶,原裝膠錶帶,可能防水唔透氣,我都會敏感
想問下個connect,
依家新版面,點樣set睡眠時間?跟佢官網嗰度搵唔到個位
今日唔知搞乜,Instinct 都 hang 左兩次。
請問喺邊度有得賣?
最近隻instinct solar surf
做完運動想save就會自動熄機
大家有咩watch face好介紹
有 記錄中途熄咗之後係咁自動重開
睇嚟instinct solar熄機重開既問題都幾嚴重
出左YouTube music app
呢幾日唔知點解隻255啲電倒水咁
平時1日用得7%,今朝8點半出門口,而家就用咗11%

係咪我撳錯掣定隻錶問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞