Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
唔該晒 咁我放心買啦
最尾買咗fenix 7x pro, 對比aw 真係爽好多,電量方面用極都仲有電。跑步又有好多program可以跟冇咁悶。

同埋個配速應該準過aw。

係唔知點解連airpod聽Spotify有時會斷下斷下。
係日馬買咗fenix 7x pro但連唔到藍芽
用pixel 7 pro
直接用藍芽連有出pin但係app搵唔到
係藍芽解除配對係app入面都係搵唔到
試過reset隻錶
仲有咩方法
轉左個 app 個地區未?
攪掂咗
睇返日本個網原來某幾隻要轉個ac地區先連到
出左165
未有Garmin 錶新手想9沖
我星期日問錶鋪話未有, 請問咩價錢?
去左專門店睇
$2200
$2600 (music)
咁既價我會揀265 啦
都爭成千
我一直用開apple music,要spotify 先可以pair 到garmin,又唔想俾多幾十蚊join 埋spotify,好慘
如果跑步游水想有哂訓練計劃同埋運動數據(心跳距離時間嗰啲)
165係咪已經夠,265係咪差唔多?
Venu3今朝收到更新,
但有冇人知更新左d咩?
有冇人試過個心率唔準 可以點搞
呢排跑步嘅時候會上到長期190-200
用梗fenix7
想問下有無人試過整好左西瓜,之後又加埋其他信用卡落隻錶?
之後會唔會 overwrite 左西瓜既紀錄?

唔該!
想問吓隻錶香港用唔到garmin pay, 咁用唔用到google pay samsung pay嗰啲架?
全部都用唔到
新手想買錶 budget 2000 睇緊 instinct 2s forunner 165 定 polar pacer好?
咁都係算😂
Instinct 2X Solar算唔算最好嘅入門選擇?我見3000就有隻。
介唔介意黑白 Mon 同無 Map 先?
雖然我覺得個 Map 無用,但黑白 Mon 係好多人接受唔到。
265更新完好似食電快左
巴打主要有咩要求?

想特別啲直上INSTINCT CROSSOVER
如果佢做得薄小小我狗衝
我前臂冇乜肌肉戴落好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞