Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
諗緊買apple watch s9定 venu 3

會買都係主要係自己身體差,想運動增強自己體能
冇得NFC嘟野都冇所謂(不過有都係方便既

正常使用情況下我想24小時戴住mon住身體狀況apple watch 其實係咪做唔到,見得18小時電量,姐係日日都要叉
有冇人試Fr 165個高度計準唔準?我經常行山想入手
用緊galaxy watch 4要每日叉
做唔到24小時健康管理
我習慣喺訓前2小時除錶叉滿再戴住訓check埋訓得好唔好
要長期24小時mon住建議買手環
venu3 就會長氣啲
不過香港就冇garmin pay
如果主要想運動, 又喺依二隻揀, 個人覺得venu3 會好啲

但好食電
平時7日先叉一次 依架3日要叉
Garmin join bate 有電話app新介面
165係咪冇再分中文版定英文版,一定係國際版?
有冇大大同我一樣買咗 Garmin Instinct Solar 一年左右就壞電? 只要一按「記錄活動」就會突然關錶,好似下面條片咁!

https://www.bilibili.com/video/BV1iH4y1y7wv/?spm_id_from=autoNext
無分,我買日版一開機揀番繁中無問題
得咗
255 點解搵極都搵唔到自己屋企WiFi
但又見到隔離屋嗰啲
同埋有冇得揀某一類app唔彈noti ?
eg 淨係show whatsapp 唔要tg
電x幫 之前做減價 同日森一樣價 但行貨 食埋信用卡回贈
巧慘,我做燒焊,平時都戴隻tactix 7 pro返工,諗住藍寶石唔驚花,點知有一日焊屎整花左個mon 一點,應該太高溫
㣔2.4GHz?
咁多位師兄
我平時經常爬龍舟,想買隻Garmin監察吓訓練時間同狀況,請問邊一款啱我?
另外想問吓Garmin係咪支援龍舟呢樣運動
感激各位
Fr 165較左display always on, manual話咁應該除左錶個display就會熄,但我隻錶除左都照着mon,點解會咁?
用緊fenix 7 pro 見到有划船
唔肯定係咪其他型號有冇
我諗緊965得唔得?fenix 7 pro太貴
9系有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞