Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
https://apps.garmin.com/en-US/apps/03030574-3c6e-484a-9bd8-ce2ca0249651

呢個用左好多年, 簡單, 時間字體夠大清楚..
新手想問下965係咪最大路,同埋平時跑步想聽歌 係咪又要袋埋個電話 利申只用apple music
有血氧未?
好似無support apple music
所以要袋電話
我同你一樣,大部份啲款舊到揀唔落手用緊內置個啲算但好似見到有啲錶面係app冇,要電腦dl拉入去先有
用緊Data Lover同GearMin
睇中隻instinct 2 solar但好似冇乜人講 因為大家都接受唔到黑白mon
有冇 Decent MK2s 用家update完20.10之後 一收noti隻錶就自動reboot
一來instinct 2 solar唔係最新(最新嗰隻係instinct 2x/2x solar)
二來如你所講,黑白mon真係令人卻步
我之前想買呢隻,貪佢有太陽能充電
但係我之前用235就係彩mon嚟
之後見到965/265係aod +oled mon就選擇265
想問下日本買Garmin會同香港買有咩唔同?
我見instinct 2x好似只係多個電筒應該都係決定買instinct 2 solar
instinct 2 solar 路過
其實最有用都係開工聽唔到電話響多樣野提有電話
個mon細加黑白
跑緊步果陣好難睇到啲資訊
同埋個太陽能都唔係差到幾多電
都唔係黑唔黑白, 呢個系列唔係 for 跑步, mon layout 同隻表外型論盡, 跑撚應該唔會揀佢, 戶外行山還可以..
個款有啲似g-shock
竟然不過我好少跑步都係做gym 同行山多,就係睇中佢多運動模式同電夠長氣
用緊955
想請教下大家跑步果時用邊個界面同會show 咩data
Interval 跑圈又會點set ?
啱啱買咗265 想問想加球類運動要點加
想問吓個天氣可唔可以較地區
開親都係大西北
有冇sync電話?應該跟電話GPS
試下開跑步或步行等開啓gps 功能
等隻錶detect 到你係邊
之後就再等多陣會轉

好似係
電話啱 但隻錶一直錯
Start>拉到最落「新增」
就係喺隻錶新增冇球類
電話app 手動新增活動又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞