Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
如果 Crossover 同 Instinct 2x 比較,揀邊隻好 d 呢?
手痕用咗屋企人隻一代AW一排覺得SW好實用
入手港行Fenix 7x pro 嚟長用,第一次唔敢水貨
通常喺屋企做簡單運動有時夜晚跑陣
2x, 有connect iq, 又有燈, 多野玩好多
同巴打一樣
盒有透明圓膠紙
錶玉有黑色膠紙貼面
日版epix pro 個盒係冇seal
btw,我隻係47mm sapphire
想問下而家garmin connect睇活動 係咪改左版面?
見啲frd cap出黎係有最頂嗰三個圈
但係我個app就搵極都搵唔到呢一頁
用緊265, iphone13pro
我2隻都係得錶面有貼
不過日馬CS好正 講完佢話即刻出過比我, 到左先退而家個2隻
之前美馬一定要你先退貨後比再寄
咁又幾好 而家直送香港 又唔使煩要經集運
係 咁啱今日轉咗版面
冇咗三個圈 世界末日
又會咁岩
等我仲係app搵左勁耐邊度有得set版面
前幾日跑完, 果陣明明仲有圏, 今日就唔見左
我搞錯左
我epix pro 51mm
個盒都係透明圓膠紙
只有黑色膠紙貼錶面
想問依家入手的話係咪都應該買 epix pro/965? 因為 amoled mon

主要都係做 gym 多
個人意見 965抵玩好多

喺日馬新買左隻265
load勁耐都配對唔到
連左手機藍芽先都係咁

想請教大家有無秘訣
電話同錶熄機再開
都係唔得

返到屋企用iphone又秒connect到
但係部主機S23ultra搵極都搵唔到隻錶...

而家唔知點算
黑色epic pro 47mm係Jp amazon 賣緊6000蚊 但只得黑色 同樣白色款係us amazon 賣緊8000左右 雖然白色好似靚啲 但差2000都係簡黑色算 🫠

另外有冇人用緊42mm 同47會唔會差好遠
退貨
平幾百tim, 免稅
Amazon JP fenix7銀色好似減到78000Yen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞