Garmin 用家或者想買討論區(2)

867 回覆
2 Like 10 Dislike
係咪仲有garmin pay唯一令我卻步嘅地方
香港未有
香港唔會有,成本高,但人數少
除非佢借人地個系統用
但咁樣即係額外整個香港版本?
有冇得閂咗唔用
點樣可以trigger 到個氣溫出現
時有時無
bg 唔好熄Garmin app
年尾出雙糧諗住買第1隻smart watch
tactix 7 pro solar定amoled好
btw成萬蚊真係好肉赤, 但見好型又好想買
退而求其次買7x pro咪算
除左隻錶之後 手機有message 隻錶都會震 你咪冇得搞?
想問跑步會有咩問題?
岩岩買左隻V3 就係諗住拎黎跑步
我無記錯的話,佢跑步d program 好似無咁多野set,同埋唔support running dynamic

同埋 gps chipset 應該係渣少少

正常跑步實夠用,心跳距離個d 基本野都有齊
明白 試下用先
需要再專啲先換fr 265
唔啦 一係唔買 一買就一定係tactix7
得呢款鍾意 軍事風
買咗tactix7 amoled
想買埋條鋼帶
有冇師兄用緊
平時一星期做4-5日 gym + 游1-2日水
自己想要多少少運動數據
想問venu 2 plus同 265邊隻會好啲,定係有其他推薦?Thx
問一下大家有冇同時用埋nike running club? 可否雙sync? 又sync去nike又sync去gamin兩邊?謝
Garmin Connect 唔係好食到 renpho health 個磅d 數據
已經做左 link app

最近買咗Venu 3
想問下好似電話唔開住個connect app
隻錶就唔識update 咁
啲天氣 行事曆果啲成日都出個「!」
有冇咩setting可以校

同埋我離電話4-5米佢就disconnect 係咪正常?
想問下好似電話唔開住個connect app
隻錶就唔識update 咁
啲天氣 行事曆果啲成日都出個「!」

有無人用955日日會提你更新但更新後過一陣/除低隻錶又會提你有更新
我而家日日都係咁
第3隻935 又壞START掣
上年年尾停產左今次真係焗換
好撚怕965係白老鼠好快出975
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞