Garmin 用家或者想買討論區(2)

866 回覆
2 Like 10 Dislike
用緊galaxy watch想轉會,原因係覺得gw個calories burnt 好流
想問garmin係咪準好多? 同埋電話有notification 睇唔睇到? 講電話覆訊息又得唔得
有冇3rd party金屬錶帶推介?
想問下Garmin vívosmart 5好唔好用?想買條手環24小時帶住
有apple water 但一唔叉電就第日唔洗用
想買個garmin做後備 通常係gym weights 同 cardio多
係咪venu夠用?但係咪心跳唔準
有冇巴打試過係香港搵garmin維修?粒電怪怪地想去整,又驚太貴
我隻錶開唔到,拎到去佢換過隻新比我
(保養期內,唔駛錢)
過左保養暫時用落冇問題,但都驚出左事先問就太遲,問定先
Sport watch 中Garmin真係獨大
其他真係無乜進步
僅次於apple watch同galaxy watch
garmin嘅產品週期比佢哋長
第一次買智能錶,諗住日常生活長用
平時多數去行山露營,同埋做gym,有時會去游水潛水滑雪嗰啲運動
各位推唔推介買隻fenix7返嚟用?
用開Apple watch 想轉
Budget 有限睇緊Venu 2 plus 同265
邊隻推薦d?

個樣睇落去Venu 2 plus 好似casual d 多d場合可以用
但佢出左好耐唔知仲值唔值得買
隻Apple watch 死死地想盡快換所以等唔到出3
智能錶有新買新
除非你想要ECG心電圖
否則買265
唔該樓上兩位巴打
網上估今年會出Venu 3 , 等唔等,你自己諗
消費卷出左時先買會唔會多啲優惠
想問下邊度有7x pro 現貨?

見到都要訂幾星期
本身住外國
想搵朋友幫手喺香港買繁體中文版,過到嚟外國用唔用到Garmin Pay?同埋行山撚係咪用instinct系列比較好?
一分錢一分貨
明白 但估唔到差到咁都有
55普通gps

255好似係混合gps
fenix 7 好似無再分中英版
黎緊想轉會去Android 電話, 本身用緊Apple Watch Ultra
想要返啲大錶面靚仔同比較新係咪得 Epix Pro 同fenix 7x pro 選擇?
去過專門店睇過下fenix 7x pro 好似有啲淺色同唔太清晰, 係咪因為室內關係先會咁定用MIP 就會咁?
garmin 呢類錶, 如果齋睇notification, 轉下歌咁, 唔洗覆msg, 係咪都做到
唔好意思, 比較多問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞