Garmin 用家或者想買討論區(2)

867 回覆
2 Like 10 Dislike
新手最近買左265
想問做gym個陣
係未一定要每一組做完都要禁停
之後下一組做之前再開始

因為好似唔禁停既話
我做第二組個陣佢完全無反應
試左幾次都係咁

謝謝

我 hiit 恆常做相同動作同組合

我用 workout plan 自己經 connect app 入好每個動作同rest time
做完佢會自動計組數,唔準就自己edit
有無巴打成功搞到 Suica 落手錶?
終於搞到張日本既 virtual card 落 Google Wallet 但 Create 唔到張 Suica。

想問大家做完運動點清潔隻錶?
就咁放係水喉下面沖得唔得架?
我嗰隻係255
我fenix 7

習慣會開細水, 同時用手輕力咁捽下錶底, 之後用紙抹+撩叉電個位, 再印走錶底d 水, 最後等隻錶慢慢風乾

之前唔會特登洗, 之後戴左排隻手出d 粒粒, 而家每次做完運動都洗, 就冇再出過
我都記得初初係冇, 之後有次更新完就見到有
amazon 做緊減價 epix pro 700美5400港紙左右
香港有聖誕優惠都要 7000蚊
平1600 但無保養 抵唔抵?
有無ching 買過?
我係用connect 經佢JR east 去開卡, 一定要用日本信用卡開
開完都要用機增值, 海外卡(經google pay)無一張增到

不是, 以前iPhone 13 Pro 入面有卡都唔得, 以家用港版fold 4 更加無osaifu support
唔該巴打,試多幾次張 virtual card 又 work 到。
另外想請教一下,響無電話跟身既情況,Suica work 唔 work 呢?
想請問吓你哋喺日本買咗epix 或者 fenix 6,係咪冇得轉中文?

即係要係日本買但又用到中文只有最新
epix pro 或者 fenix 7?

thanks
work, 張卡係錶, 咩野都唔洗按就咁拍隻錶落閘機就得,只係電話增值要經電話connect app 到時睇下佢call google pay 過到應該用得返你張virtual card 增值

btw 睇佢官方條片,iOS都用gPay
https://youtu.be/MJEa4sG4KLQ?si=lex8sDHLe8-ekqjX
6 舊系統唔覺有人講話包中文係入面

但7日版就一定有中文
尋日搞由朝搞到晚,
都搞唔掂差 d 嬲到想丟落街。

唔該晒巴打既資料先有返 d 信心,
唔係應該尋晚就放棄左。
唔等BLACK FRIDAY, 已跟風啱啱日馬 買VENU3,

Venu SQ2 點睇?
有冇得用八達通 / 信用卡?
Fenix 7 pro 同 epix pro大家會點揀
我覺得原裝膠錶帶會焗住d汗,之前新買帶左陣都出粒粒,
之後轉左用布帶,不過真係帶一段時間要洗(我直接放洗衣機洗)
想知日水 要保養係咪好麻煩
想問下Epix (gen 2) 同instinct 2x solar 咁多位巴打會點揀?

我主要用黎做 gym 同打波用

想要隻 track 心跳同 fitness 準 d 既

唔知點揀好

請教下師兄張virtual card用邊間
試試先 ths
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞