Garmin 用家或者想買討論區(2)

867 回覆
2 Like 10 Dislike
fenix 7 係上一代,fenix 7x/7x pro 先係最新
而家免埋運
有冇師兄會買大陸版 Garmin, 見大陸先支援北斗衛星, 日本版又支援另一衛星系統....
日版咩鳩都支援,GPS,GLONASS,Galileo,仲有其他地方無既みちびき(補完信号))

GNSSマルチバンドに対応
複数のグローバルナビゲーション衛星システム(GPS、GLONASS、Galileo、みちびき(補完信号))を利用できます。また複数の周波数帯を受信できるため、GNSS信号の干渉が多い環境(ビル街や森林など)での位置情報の精度が向上します。
除左大陸閪,仲有咩人會用北斗
如果支援北斗就正, 定位會易同準
見日版 instinct 2x 同 港版都差唔多價,
買日版有無著數?
最吸引係個 suica,但中文唔知有無問題。
日版fenix 7 pro係咪無白橙色?
Venu 3
有gnss,同時收幾個唔同衛星系統唔同band己經最快最準。
自己搵個apps睇吓自己頭頂有乜衛星先啦
北斗本身新系統,精準本身已經比gps好
再加上衛星數量,真係屌打
睇完apps包你即刻知道個分別
你用iphone係亞洲都係用緊北斗詐
亞洲北斗+gps屌打你gps+qzss+glonass+galileo

以香港計,一個北斗已經爆贏晒其他全部加埋
啱啱學潛水想買隻descent mk2i
係日馬買想問問香港有冇保養
Venu 出左3 本身想買2S係咪應該等下

但3 同2 plus 好似冇咩大分別
但同2又有段距離
女仔運動入門
日常想款靚所以而家暫時係睇啱
vivosport, lily 同SQ2
求分析,謝謝
budget?
用android 定iphone?
PLUS太多
買比女仔要S, 所以都係等下 明明話31出 而家仲未有得賣
我想問有無人試過加emergency contact加唔到

加極都話failed to send request 只能用電郵
android
不限budget嘅話應該SQ2最好了吧?
唔制budget 攻頂算啦
265岩岩收到通知要更新,有冇師兄更新左有冇伏?前排聽人講有其他model更新左電量瘋狂倒水要諗辦法down grade
幫老豆買咗55 佢話幾好用 gps算準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞