Garmin 用家或者想買討論區(2)

860 回覆
2 Like 10 Dislike
肥仔手覺得51mm 岩岩好
只係條帶每一格都有條坑 除過下無咁順手
唔該清
我手幼 之前隻Fenix 5X 太重唔C服
今次買返47mm
請問Garmin 換電幾錢?
隻Fenix 5X 充唔到
無得換電,就算隻錶望落去有得扭螺絲開蓋都只可以一換一錶玉

想知你果隻用咗幾耐?我仲猶豫緊畀1200蚊換錶玉定係買過隻新,但又驚佢好似而家呢隻咁兩年壞電。我未用過其他garmin型號,有啲人講到三四年先打柴有啲又可能年幾打柴,我自己估因為隻錶係AMOLED係要叉得密過反射屏果啲型號,所以電池cycle用得快過其他型號

BTW台灣官網話Fenix 5X係停產&停止維修產品,你可以去香港個fb page問吓仲有無得整
2017年買,用咗兩三年爆武肺好少行山,上年想用一充電就發覺佢死電
叉電既野最怕舊電真係乾到去真0%
邊道有得試錶
garmin 有門市
請問有冇教學?
今朝俾人撞一撞,隻265錶面花咗(冇裂mon)

原來做機做 hiit 可以自訂動作
啱啱先摸熟多少少 function

不過唔知測卡路里消耗準唔準
iphone 用家
入左手instinct 2x
So far幾滿意
想問下啲notifications 可唔可以同iphone獨立
唔想所有app都震我
有set 開摘要編排,依家全部app都會震,變相個摘要無用處
到咁喇隻epix pro
不過今日見到我同事隻965,平兩千個mon仲同51mm一樣(我隻47mm),早知買965
大家覺得garmin防水性能頂唔頂到幾年,,
隻645m,買左幾年,都未試過落水,
今個星期尾去同d親戚游水,
諗緊帶唔帶好,
如果到時入水,真係自己申請換錶
請問255 仲有冇得買?
有無人係日馬買過garmin?
定左2隻sold by amazon返來, 一隻完全無seal個盒 另外一隻用左o的非seal既膠帶封住
屌佢老母係咪退貨/renew貨黎, 可唔可以叫佢replace有 original seal既
買到了
即係有原廠個張原圓透明seal封住?
你指盒邊同錶面?都有
無問題,我之前戴645 無m 游泳池幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞