[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Nymeria!!!

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

因為係出面拍劇所以賜佢一死

中間先正

所以話髮型好撚重要

有睇iron fist 就知左邊有幾正

係GOT唔得丫ma
Missandei

左面果個有份拍鐵拳俠

中間先正

所以話髮型好撚重要

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐
Lm for Jon snow

左面果個有份拍鐵拳俠

中間先正

所以話髮型好撚重要

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

中間個個今季好正好想睇佢比人女女女

中間先正

所以話髮型好撚重要

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

佢地三個第一次出場
就覺得佢最正

中間先正

所以話髮型好撚重要

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

got 我覺得最正ge頭三
馴獸師個女 ygritte 中間呢個
竟然改到呢個名
原來捉"mama"做禮物

有咩用?
迫佢交兵權同Lannister同盟
姐係變2打2???

輪下大米都好啊,兩條女都咁正

間接消除半個iron island加dorne既威脅都叫冇用?

有咩用?
姐係變2打2???

間接消除半個iron island加dorne既威脅都叫冇用?

點會冇用!? 殺女之仇呀!
Myrcella 又正又天真都殺
個女始於明白自已之後即釘,比你係Jamie都覆卓啦

但我估又會有左膠戲碼 例如留佢哋不死就可以牽制dorne 之類……… 唉
Jon今集好撚型 練鳩Little Finger
If u touch my sister. I will kill u by myself.
不過硬係覺得north會有D野發生

btw
Worm出發先泥敦倫 Women weakens ur leg
今次死緊

小灰蟲死撚硬
套戲好多人演技都好好
西后 侏儒 Sansa joffrey tywin littlefinger 酒鬼國王 太監 ramsay
係得男女主角啲演技

上次emmys龍母都有提名但係Ramsey同reek冇

Ramsay 啲戲真心好好
聽講個演員一開頭都有試鏡js
入左最後兩強
應該係輸左俾kit

佢個樣又無jon snow 咁岸直
你叫佢做忠嘅真係難d

屌,ramsay個死人樣真係一睇就知佢係變態
我相信佢現實都係變態
有冇人報警拉佢,佢間屋個地牢一定收埋左個人黎sm

演技...

佢拍misfits o個陣個樣勁純囉
Jon今集好撚型 練鳩Little Finger
If u touch my sister. I will kill u by myself.
不過硬係覺得north會有D野發生

btw
Worm出發先泥敦倫 Women weakens ur leg
今次死緊

小灰蟲死撚硬

你去攻人城,仲有人地有晒部隊守城,睇唔到worm個邊有幾多武器,
應該最後都係靠三條龍救命
最正就係龍母個賓妹

有咩用?
姐係變2打2???

I mean 作為禮物
送比cersei都死緊架啦佢
最正就係龍母個賓妹

山狗sick食

所以話髮型好撚重要

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

係咪ramsay條女?好撚正 身材好完美

Brienne

所以話髮型好撚重要

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

馴獸師??? 睇到我抓晒頭

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

野人?

係GOT唔得丫ma

係GOT個妝唔掂姐

野人?

馴獸師個女姐係ramsay 條女 同sansa爭寵最尾比跳船佬拋落牆跌死個個
真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞