[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
好想睇little finger 搞搞震

Bran應該知littlefinger出賣左ned,似會叫sansa提防佢

Bran應該知littlefinger出賣左ned,似會叫sansa提防佢

Sansa知一定隊冧佢啦 仲提防
btw Bran 今集好creepy
第4集預告Brienne斬邊個 little finger?

上集有人話呀婆係二五仔
睇番唔似喎,純粹敵軍偷襲Dany船隊
Dany啲同盟咁快玩完

我仲以為cersei會叫mountain係佢媽面前女女女佢個女
今集同下一集完全係以電視劇去解釋晒美國二戰時點解要用兩粒原子彈炸日本以及韓戰時冇付諸實行對共產中國用原子彈既後患。
Be a Dragon!
盟友死晒都有好,就係一定要同js合作
一開波比cersei嬴少少 GOT邊有可能咁好 比你由頭嬴到落尾嫁
我未覺得sands入面
未死果個最靚...

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

因為係出面拍劇所以賜佢一死

中間先正

左邊兩件雙飛
光頭佬同紅姑講D對話唔係好明, 有咩特別意思?
阿婆同Jamie 係咪即係講joffrey 係佢殺既?

應該係 阿婆好似有講it was me
下集winterfell開波
preview抆刀個個應該係LF?
最正就係龍母個賓妹

龍母之前兩件女僕都正
一件有露
一件冇露
Tyrion今季比人撚狗咁撚

應該係 阿婆好似有講it was me

紅髮阿婆即係預言左光頭太監會客死異鄉
阿婆好明顯係臨死都要激下jamie同西女人
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走
小指頭係咪撼親個腦 點解變得咁弱智
同囧恩講 ”我鍾意你阿妹 同鍾意你阿媽一樣呀”
係咪未比人打過

幾叻既人通常都衰咸濕
一出龍cersei可以收皮
有rpg都要打中先得
仲有班dorthraki
有rpg都要打中先得

我估死剩唔係用佢呀哥做名嗰條
其實光頭太監係咪想坐鐵王座
其實光頭太監係咪想坐鐵王座

光頭係想造王
LF先係想自己坐
有rpg都要打中先得

我估死剩唔係用佢呀哥做名嗰條

Danny騎佢老公名個條
JON就rhaegar
剩返個條比night king復活
有冇人覺得今季爛爛地
啲劇情完全冇緊湊feel
草草交待就算
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話
你結婚/比人女女女果晚好靚

都痴線

我都覺,睇到o咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞