[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
同埋明明西后上季先炸完野,今季咁撚受歡迎

鬼知係佢咩

照你咁講阿婆點知呢

市民就算知都係當傳聞咁得個up字
佢地又真係需要西后保護既
又打贏左場海戰捉左戰俘番黎為佢歡呼都唔出奇既

鬼知係佢咩

照你咁講阿婆點知呢

市民就算知都係當傳聞咁得個up字
佢地又真係需要西后保護既
又打贏左場海戰捉左戰俘番黎為佢歡呼都唔出奇既

炸死果d好似全部都high born
應該唔關平民事

Agger
Kings landing d 人唔係好唔妥Lannister 架咩
而家見Dany 係mad king daughter 就轉晒軚

全部都係牆頭草,邊個有權咪鐘意邊個囉,今集啲對白都有講

班貴族驚龍母解放奴隸就話啫,平民都咁驚
劇情真係太趕
冇Budget整個眾籌大把人科水啦

縮做7集真係最ON9既決定
套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

我反而唔想佢再拖兩集交代點打喎⋯⋯
咁搞到過半季都未到戲玉

但咁快收兩個家族皮感覺太突兀

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

上集明明叫阿婆去高庭召家臣圍君臨,今集就收皮,可能唔止肥仔老豆倒戈,但自己封臣去左見西后,阿婆收唔到風又係抵死既

班bannerman調轉哂槍頭咁大件事竟然少少風都收唔到
要返到屋企坐低,人地殺到門口先知
雖然grandma death scene係正,但咁收皮法都幾不能接受
大拿拿一個tyrell揸fit人,地點係highgarden

同埋olenna本身其實係house redwyne,只係嫁左比tyrell
house redwyne艦隊都好勁 又比人鬼隱左

鬼知係佢咩

連hot pie 都知wor

睇黎要重睇
可能見佢打贏場海戰保護到kingsland所以為佢歡呼掛

Hot pie 係估,即係香港李氏力場咁,人講佢又講。
今集西后都經官方確認左係一場意外啦。而且係kingslanding 講西后壞話會比mountain爆頭,所以情況就好似北韓咁,啲人比西后控制曬

Agger
Kings landing d 人唔係好唔妥Lannister 架咩
而家見Dany 係mad king daughter 就轉晒軚

全部愚民黎,香港有得上網睇新聞都咁,何況古代人

你咁講都o岩o既
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話
你結婚/比人女女女果晚好靚

都痴線

我都覺,睇到o咗

本身都同港女家姐唔frd
西后環保吹嗰陣,唔俾jamie帶隻手
係咪暗示佢估緊會死喺細佬手下?

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話

都痴線

我都覺,睇到o咗

個幕笑撚左
Bran成個痴漢毒撚咁
劇情真係太趕

套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

上集明明叫阿婆去高庭召家臣圍君臨,今集就收皮,可能唔止肥仔老豆倒戈,但自己封臣去左見西后,阿婆收唔到風又係抵死既

雖然grandma death scene係正,但咁收皮法都幾不能接受
大拿拿一個tyrell揸fit人,地點係highgarden

同埋olenna本身其實係house redwyne,只係嫁左比tyrell

上集暗示過olenna 淨係信自已(睇翻佢同龍女對話),好大機會係眾人都叫佢唔好加入龍女果邊,佢唔聽,之後先落得比人背棄嘅下場。

其實阿婆家族一共落過三次注,冇一次有好結果,得blackwater 之戰叫做好少少,但其實付岀多過收入。

所以我覺得係暗示,商人係唔啱玩game of throne

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話

都痴線

我都覺,睇到o咗

個幕笑撚左
Bran成個痴漢毒撚咁

Sansa細個閪撚到爆
一心想嫁入豪門

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話

都痴線

我都覺,睇到o咗

個幕笑撚左
Bran成個痴漢毒撚咁

Sansa細個閪撚到爆
一心想嫁入豪門

加上受佢老母影響
心入面一直睇唔起Jon
知佢係野仔

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話

都痴線

我都覺,睇到o咗

個幕笑撚左
Bran成個痴漢毒撚咁

咸濕毒撚,唔係睇家姐扑嘢就睇姑姐生仔
打仗最勁係咪robb?

無輸過
龍母果種arrogant真係好難頂
你有birth right/3條龍就大哂咩

冇架同佢呀哥基本上一樣

今季愈睇愈覺得dany煩
又叫varys表忠心
又叫Jon snow bend the knees
劇情真係太趕

套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

上集暗示過olenna 淨係信自已(睇翻佢同龍女對話),好大機會係眾人都叫佢唔好加入龍女果邊,佢唔聽,之後先落得比人背棄嘅下場。

其實阿婆家族一共落過三次注,冇一次有好結果,得blackwater 之戰叫做好少少,但其實付岀多過收入。

頭兩次下注係最正路,第三次係私怨無得講,game of thrones根本係為左利益,Ned就係顧住佢既honor先攪到咁樣,當初Ned肯做曹操就唔洗攪到咁樣,玩下手坐埋上鐵王座仲得, lf出賣佢唔係無道理

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話

都痴線

我都覺,睇到o咗

個幕笑撚左
Bran成個痴漢毒撚咁

咸濕毒撚,唔係睇家姐扑嘢就睇姑姐生仔

Sansa個樣嚇撚到
我細路變撚左精神病呀
遲下見到arya 又要嚇多鑊
打仗最勁係咪robb?

無輸過

唔識玩政治幾勁都無用
大陸帖吧講緊missandei 係臥底
講到似層層

冇架同佢呀哥基本上一樣

又叫varys表忠心

第二季一開波就屌鳩Varys

冇架同佢呀哥基本上一樣

又叫varys表忠心

第二集一開波就屌鳩Varys
劇情真係太趕

套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

頭兩次下注係最正路,第三次係私怨無得講,game of thrones根本係為左利益,Ned就係顧住佢既honor先攪到咁樣,當初Ned肯做曹操就唔洗攪到咁樣,玩下手坐埋上鐵王座仲得, lf出賣佢唔係無道理

第一次下注係岀於gay 情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞