[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
每集都要講一次
Bran好樣衰
每集都要講一次
Bran好樣衰

明明第一季

點解都係猥瑣多過型

佢把聲同語氣無得頂

把聲真係幾好j
Everyone is your friend
Everyone is your enemy

其實佢都係危急關頭救過sansa同jon 成個角色亦正亦邪咁

所以佢同太監先可以留到而家都未死

Reek淨係會救有把握既人
如果唔係點會由得Sansa俾人姦

最想小手指做到king
龍女送埋啲龍俾jon打屍就好死左佢

依家咁龍媽應該會變大嬴家
got邊一邊一開波順風順水都會收皮
依家西后果邊立撚曬flag
阿叔捉晒D女淨係遊街唔玩SHAME SHAME SHAME
Imp講佢friends講過 give me 10 man then can break castlely rock.

呢個係邊個講?
今集真係唔太掂
節奏快到咁咩細節位都冇哂
想支線收皮都唔係咁呀
咁搞法呢季一定差過其他季

佢得七集無辦法 今季劇情超快

快到有啲難以接受
下集應該到arya返屋企喇掛

等睇三個stark整死littlefinger

而家咁睇
sansa真係stark之中最撚廢個個

佢今集好型喎

型鬼咩
sansa去見bran之前已經差D比littlefinger引誘左

bran痴漢上身重提女女女單野
[red]應該係想刺激家姐等佢清醒返[/red]

有d point
好想睇LF比人binc,害死左 劇中唯一正義撚。
Imp講佢friends講過 give me 10 man then can break castlely rock.

呢個係邊個講?

佢仲有邊個fd?
都係嗰個啦

呢個係邊個講?

佢仲有邊個fd?
都係嗰個啦

講完轉個撚頭就見到個friend幫手去打呀婆

佢把聲同語氣無得頂

把聲真係幾好j
Everyone is your friend
Everyone is your enemy

其實佢都係危急關頭救過sansa同jon 成個角色亦正亦邪咁

所以佢同太監先可以留到而家都未死

Reek淨係會救有把握既人
如果唔係點會由得Sansa俾人姦

最想小手指做到king
龍女送埋啲龍俾jon打屍就好死左佢

依家咁龍媽應該會變大嬴家
got邊一邊一開波順風順水都會收皮
依家西后果邊立撚曬flag

上季龍后陣容做得太誇
上晒buff
而家平衡番最後個集可以打耐d
Second Sons條友打得就留佢係座城打飛機,帶個唔打得既Varys黎行行企企,作用俾自己串?
daenerys串柒柒話唔洗jon幫 轉個頭就冇左兩大盟友 現實報

grandma就真係由頭到尾都咁型
有冇人發覺成個龍媽陣容得一條jer
龍母成班人唔係搞諜報就係淨係識內政,冇個識打仗
Ser Friendzone快啲返嚟啦
西后今集露點嗰幕係搵替身定真人
劇情真係太趕
冇Budget整個眾籌大把人科水啦
點解個個都覺得sansa會受影響....
劇情真係太趕

縮做7集真係最ON9既決定
套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉
醫番好個病 但睇到個身都係打冷震
光頭佬同紅姑講D對話唔係好明, 有咩特別意思?
阿婆同Jamie 係咪即係講joffrey 係佢殺既?

應該係 阿婆好似有講it was me

咁明顯都仲要問
劇情真係太趕

縮做7集真係最ON9既決定
套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

我反而唔想佢再拖兩集交代點打喎⋯⋯
咁搞到過半季都未到戲玉

但咁快收兩個家族皮感覺太突兀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞