[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
套戲好多人演技都好好
西后 侏儒 Sansa joffrey tywin littlefinger 酒鬼國王 太監 ramsay
係得男女主角啲演技

sansa?

sansa 好有親切感
特別係西面嘅時候好有港女 feel
完全係一個俾人縱慣左嘅港女

可以做返佢自己
其實Sansa 係港女格和同Arya鬥咀,但之後發展從來唔到自己決定話事,
同龍母好唔同。
睇下佢黎緊會唔會做錯決定。
咁易突襲到...仲要突襲隻大船,究竟叔叔佢係事先知道隻船有大人物係度定係純粹好彩?我睇唔透
睇水個d盲既定係有無間道,係船隊廢過頭定係叔叔勁過頭?
淨係覺得船戰有D兒戲
咁易突襲到...仲要突襲隻大船,究竟叔叔佢係事先知道隻船有大人物係度定係純粹好彩?我睇唔透
淨係覺得船戰有D兒戲

一定係有人比咗料佢
如果唔係上一集唔會咁口響話要過大禮比西女人
我相信應該都係有內鬼架啦,唔係既話就太兒戲
淨係覺得船戰有D兒戲

一定係有人比咗料佢

仆街叔叔,淨係識恰女人 咁好打,同brienne打啊

仲有阿叔隻船叫The Silence, 所有crew 都割左條脷,
唔知係咪擅長特襲
淨係覺得船戰有D兒戲

一定係有人比咗料佢

仆街叔叔,淨係識恰女人 咁好打,同brienne打啊

arya都搞掂佢啦咩事呀
今集推進度勁快
arya上winterfell+nymeria
dany同cersei兩邊分別結盟
最尾euron收yara+dorne皮
theon
仲有冇人記得cersei係seven kingdoms最靚既女人?
cersei俾你屌你屌唔屌?
仲有冇人記得cersei係seven kingdoms最靚既女人?

呢個我就屌

套戲好多人演技都好好
西后 侏儒 Sansa joffrey tywin littlefinger 酒鬼國王 太監 ramsay
係得男女主角啲演技

上次emmys龍母都有提名但係Ramsey同reek冇

我覺得係婆婆報串
佢都生無可戀
最好攬炒搞到天下大亂
https://www.theguardian.com/books/2017/jul/24/game-of-thrones-winds-of-winter-could-be-out-in-2018-says-george-rr-martin?CMP=fb_gu
Game of Thrones: Winds of Winter could be out in 2018, says George RR Martin

好似講咗幾年話新書就出
https://www.theguardian.com/books/2017/jul/24/game-of-thrones-winds-of-winter-could-be-out-in-2018-says-george-rr-martin?CMP=fb_gu
Game of Thrones: Winds of Winter could be out in 2018, says George RR Martin

好似講咗幾年話新書就出

Only a fool would trust George RR Martin

實屌
Lena 真係好正

實屌
Lena 真係好正

長髮好正
戰狼300果時已經覺得好靚

實屌
Lena 真係好正

長髮好正
戰狼300果時已經覺得好靚

無錯
依家金頭髮就更正

可惜到佢死都應該未留返長

呢個Jamie同Cercei都好正
難怪成個seven kingdoms男既想攪cercei女既想攪jamie
套戲好多人演技都好好
係得男女主角啲演技

reek都做到好reek

係 仲有obeyin 唔記得係咪咁串

Oberyn 好正 但死得好慘

冇諗過開頭咁型會咁死法

D老野都好戲, Tywin 同埋Olenna
That's not you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞