[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
“Tell Cersei. I want her to know it was me”

House Tyrell & Queen of Thorns Forever!!!
“Tell Cersei. I want her to know it was me”

House Tyrell & Queen of Thorns Forever!!!

呢幕喊咗出嚟

眼濕濕

開頭講three eye raven俾sansa當左佢係痴線佬
無人明既毒撚

Bran個性格由細個活潑開朗變到依加陰陰沉沉
龍母D盟友咁就死清光

呢幕喊咗出嚟

眼濕濕

開頭講three eye raven俾sansa當左佢係痴線佬
無人明既毒撚

個樣變到咁,sansa仲認得佢已經好好
I just followed instructions from the book.

Sam好波!

呢幕喊咗出嚟

眼濕濕

無人明既毒撚

呢幕喊咗出嚟

眼濕濕

無人明既毒撚

以為佢型返集,點知最尾都比bran蓋過
Wedding

呢幕喊咗出嚟

眼濕濕

無人明既毒撚

佢地d 對白好好笑
Sansa 仲要賴低佢喺棵樹度
咁就輸撚埋Highgarden
每集最後10分鐘收一個配角
咁就輸撚埋Highgarden

咁容易就收左皮
grey worm rip
casterly rock個到幾好睇
都估到Tyrion整水路係伏筆
今集節奏好快 估唔到啲盟友咁快死q哂

睇到呢到笑左出黎

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

佢今集真係好臭閪feel
個朵又長過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞