[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
終於星期一喇

如樓上所言如果最尾龍媽唔使Jon bend個knee
都會俾dragonglass佢就咪撚講咁多野
留返時間寫下打casterly rock同high garden好過

冇啦啦叫Sansa出gate估緊bran定arya返屋企
一見面果下即刻喊出黎
但其實佢地S1之後冇再見
bran果樣完全唔同哂

同埋真係R爆頭咁多野唔講要講家姐俾人女女女
點解唔講返Jon身世出黎

另外Cercei都真係估佢唔到
見到iron bank收數果下心諗你仲唔仆街
上個season完真係冇諗過可以收返個house
仲要打贏high garden屈返哂d錢還俾iron bank

唔講家姐俾人女女女, 點知bran係咪堅

bran:家姐你好正呀
終於星期一喇

如樓上所言如果最尾龍媽唔使Jon bend個knee
都會俾dragonglass佢就咪撚講咁多野
留返時間寫下打casterly rock同high garden好過

冇啦啦叫Sansa出gate估緊bran定arya返屋企
一見面果下即刻喊出黎
但其實佢地S1之後冇再見
bran果樣完全唔同哂

同埋真係R爆頭咁多野唔講要講家姐俾人女女女
點解唔講返Jon身世出黎

另外Cercei都真係估佢唔到
見到iron bank收數果下心諗你仲唔仆街
上個season完真係冇諗過可以收返個house
仲要打贏high garden屈返哂d錢還俾iron bank

唔講家姐俾人女女女, 點知bran係咪堅

Jon係Targaryen,講俾Sansa呢個喇叭妹聽既既話The North即刻暴動都有份
原本計策唔係tywell圍king's landing
Unsullied打casterly rock咩
點解tywell會喺屋企
下集應該到arya返屋企喇掛

等睇三個stark整死littlefinger

而家咁睇
sansa真係stark之中最撚廢個個
龍女3集就比人滅晒團

而家咁睇

佢今集好型喎
今集到arya失踪

sansa行去城門果時
我仲以為係arya返左黎
點知係bran

我都係
想當年jamie lannister救鬥熊既brienne幾型呀
依家變左cersei既應聲蟲

會唔會係三個仔女都死哂對佢傷害太大無心戀戰 佢個女仲要死係佢面前

而家咁睇

佢今集好型喎

型鬼咩
sansa去見bran之前已經差D比littlefinger引誘左

bran痴漢上身重提女女女單野
應該係想刺激家姐等佢清醒返
arya 變面後好似身高都變埋
今集真係唔太掂
節奏快到咁咩細節位都冇哂
想支線收皮都唔係咁呀
咁搞法呢季一定差過其他季
arya 變面後好似身高都變埋

聲都係啦

而家咁睇

佢今集好型喎

型鬼咩
sansa去見bran之前已經差D比littlefinger引誘左

bran痴漢上身重提女女女單野
應該係想刺激家姐等佢清醒返

太刺激
果晚ramsay迫左theon睇
依家仲要知埋自己細佬有睇

差唔多全部陪住sansa大既男仔都睇左除左jon know nothing still know nothing
龍母前六季咁風光一返到dragonstone就仆哂街
想當年jamie lannister救鬥熊既brienne幾型呀
依家變左cersei既應聲蟲

會唔會係三個仔女都死哂對佢傷害太大無心戀戰 佢個女仲要死係佢面前

佢講過佢淨係care佢鐘意既人
在世既得返cersei
佢仲可以點

編劇有心做到咁姐
佢要打搵隻龍抽下水邊個頂到

成日都係頭幾集落難咁款 最尾每季完就開掛
今集真係唔太掂
節奏快到咁咩細節位都冇哂
想支線收皮都唔係咁呀
咁搞法呢季一定差過其他季

佢得七集無辦法 今季劇情超快

可能繼續咁風光就太快打完冇戲做,要俾cersei威下先
btw euron greyjoy 會唔會太勁 極速做咗咁多船又周圍去去得咁快

可能繼續咁風光就太快打完冇戲做,要俾cersei威下先
btw euron greyjoy 會唔會太勁 極速做咗咁多船又周圍去去得咁快

根本就開撚哂外掛咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞