[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
阿叔捉晒d女
仲唔shame shame shame

船上面都女女女左
阿叔捉晒d女

船上面都女女女左

食完再比cercei 玩謝佢個女
Game of Thrones's Carice van Houten on death threats from fans: ‘People take it too seriously’
http://trib.al/hVmZm9C
忽發奇想,既然bran依家係三眼烏鴉 應該識整white walker
會唔會有一日jon snow求bran幫佢變white walker (好似uncle benjamin咁) 復活自己友 又或者單挑night king
到時真係what is dead may never die king in the north but beyond the wall

Ww唔係三眼烏鴉整出黎喎
係森林之子整喎
忽發奇想,既然bran依家係三眼烏鴉 應該識整white walker
會唔會有一日jon snow求bran幫佢變white walker (好似uncle benjamin咁) 復活自己友 又或者單挑night king
到時真係what is dead may never die king in the north but beyond the wall

係森林之子整喎

我意思係佢睇完森林之子將把dragon glass插入人心臟到 應該學識左喇掛

應該要加埋魔法先得

係森林之子整喎

我意思係佢睇完森林之子將把dragon glass插入人心臟到 應該學識左喇掛

應該要加埋魔法先得

魔法依D就好輕鬆既姐, 佢係狼靈又係三眼烏鴉
之前都秒速學識控制Hodor
依家可以瘋狂回帶睇video學野

控制Hodor個魔法應該係warg
children of forest識既魔法應該又係另一種
仲有龍出世又係另一種魔法
紅髮阿婆變後生又係另一種魔法
仲有arya換面

我覺得bran未必學到
但想問下有冇人知d魔法同d唔知咩old god new gold有冇咩關係?
原來捉"mama"做禮物

有咩用?
迫佢交兵權同Lannister同盟
姐係變2打2???

輪下大米都好啊,兩條女都咁正

間接消除半個iron island加dorne既威脅都叫冇用?

點會冇用!? 殺女之仇呀!
Myrcella 又正又天真都殺
個女始於明白自已之後即釘,比你係Jamie都覆卓啦

但我估又會有左膠戲碼 例如留佢哋不死就可以牽制dorne 之類……… 唉

一定唔會,一定SM到完場先俾佢地死
阿叔捉晒d女

船上面都女女女左

要折磨死佢
阿叔捉晒d女

船上面都女女女左

要折磨死佢

呢個post啲人好變態

阿叔捉晒d女

船上面都女女女左

要折磨死佢

呢個post啲人好變態

要好似個尼姑咁,交比魔山
阿叔捉晒d女

船上面都女女女左

要折磨死佢

呢個post啲人好變態

要好似個尼姑咁,交比魔山

標準連登仔長啲定mountain長啲

HBO shop in NYC

好多tee賣,但講真,好核突,唔知點解咁多鬼佬排隊買
請教下故事其實係現實邊個年代?同埋咩國家?
有無基於咩歷史或傳說?
定係100%作出黎?
有無基於咩歷史或傳說?
定係100%作出黎?

聽聞係中世紀 英格蘭七國既故事
有無基於咩歷史或傳說?
定係100%作出黎?

請問有無link 可以睇返呢段歷史
有無基於咩歷史或傳說?
定係100%作出黎?

https://www.zhihu.com/question/21273631/answer/25595242?utm_source=com.google.android.apps.docs&utm_medium=social
呢個ok
有無基於咩歷史或傳說?
定係100%作出黎?

https://www.zhihu.com/question/21273631/answer/25595242?utm_source=com.google.android.apps.docs&utm_medium=social
呢個ok

[歷史台]日不落的傳奇,大英帝國的故事

https://lihkg.com/thread/134149/page/1?ref=android

LIHKG @ Android
幾時有下一集
幾時有下一集

聽日囉
幾時有下一集

聽日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞