[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
雷加老婆伊莉亞真係全書最悲劇角色,自己老公當住自己面溝另一條女,自己仔女係自己面前俾人殺左,又俾人姦殺
雷加同Lyanna呢對狗男女累人累物

You raped her
You murdered her
You killed her children

雷加條仆街仲調走最好打果三個御林鐵衛去保護Lyanna條臭雞,唔理自己老婆仔女

可能佢覺得自己會打贏Robert 呢

書既佢冇諗過會輸
雷加好似係冰與火最完美既人物
又靚仔又好打又有父幹
而且仲要唔係普通靚仔係超級靚仔

係,睇原著資料都睇到扯扯地
唔知劇集會唔會搵人演佢呢
想睇多啲關於佢既野

傳聞s7會有rhaegar
個傳聞條友氣質都好似幾似貴公子

係復活定點
劇情真係太趕
冇Budget整個眾籌大把人科水啦

縮做7集真係最ON9既決定
套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

我反而唔想佢再拖兩集交代點打喎⋯⋯
咁搞到過半季都未到戲玉

但咁快收兩個家族皮感覺太突兀

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

上集明明叫阿婆去高庭召家臣圍君臨,今集就收皮,可能唔止肥仔老豆倒戈,但自己封臣去左見西后,阿婆收唔到風又係抵死既

You raped her
You murdered her
You killed her children

雷加條仆街仲調走最好打果三個御林鐵衛去保護Lyanna條臭雞,唔理自己老婆仔女

書既佢冇諗過會輸
又靚仔又好打又有父幹

想睇多啲關於佢既野

邊個做?
有無人睇維基發現有冰龍嘅存在

我記得video game 有show the wall 出面有條龍屍
今集龍母係咁提自己個姓同佢係最後一條龍真係笑出聲
班編劇真係驚死人唔知jon係targaryen

書既佢冇諗過會輸
又靚仔又好打又有父幹

想睇多啲關於佢既野

邊個做?

我google到呢個
錯咗唔好恥笑得咁大力

devin oliver

好撚似

想睇下龍女知道Jon個身世之後咩反應
又想用家族個名撻人?

淨計血統同輩分
龍媽都高過Jon

嫡長子,男永遠大過女。今集Sansa先話Bran係Lord of winterfell

想睇下龍女知道Jon個身世之後咩反應
又想用家族個名撻人?

淨計血統同輩分
龍媽都高過Jon

嫡長子,男永遠大過女。今集Sansa先話Bran係Lord of winterfell

但Jon snow係bastard啵

書既佢冇諗過會輸
又靚仔又好打又有父幹

想睇多啲關於佢既野

邊個做?

我google到呢個
錯咗唔好恥笑得咁大力
[img]https://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2016/09/devin-oliver-game-of-thrones-rhaegar-targaryen-5.jpg?w=600[img]

好撚似

https://www.instagram.com/devinoliver/
佢個ig猛咁比人tag落fan art度

Lyanna咁樣衰
唔信佢地會搵個靚仔
Wilf Scolding,之前D人估係呢個
同埋明明西后上季先炸完野,今季咁撚受歡迎

邊個做?

我google到呢個
錯咗唔好恥笑得咁大力
[img][url]https://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2016/09/devin-oliver-game-of-thrones-rhaegar-targaryen-5.jpg?w=600[img][/url]

好撚似

https://www.instagram.com/devinoliver/
佢個ig猛咁比人tag落fan art度

Lyanna咁樣衰
唔信佢地會搵個靚仔
Wilf Scolding,之前D人估係呢個

好樣衰

屌 見到劇入面個Lyanna 真係好失望

啲人唔知佢炸嫁嘛

鬼知係佢咩

Agger
Kings landing d 人唔係好唔妥Lannister 架咩
而家見Dany 係mad king daughter 就轉晒軚

鬼知係佢咩

連hot pie 都知wor

鬼知係佢咩

連hot pie 都知wor

睇黎要重睇
可能見佢打贏場海戰保護到kingsland所以為佢歡呼掛

鬼知係佢咩

照你咁講阿婆點知呢

Agger
Kings landing d 人唔係好唔妥Lannister 架咩
而家見Dany 係mad king daughter 就轉晒軚

全部愚民黎,香港有得上網睇新聞都咁,何況古代人

Agger

全部都係牆頭草,邊個有權咪鐘意邊個囉,今集啲對白都有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞