[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

依幕無留意到添

佢影響左THE HOUND好多

依幕無留意到添

真係恩雨之聲 由怕火惡棍變柔情鐵漢
星期幾一集

monday 9am live

A man must wait.

依幕無留意到添

遲下arya會唔會:I will have every fucking chicken in this room

依幕無留意到添

遲下arya會唔會:I will have every fucking chicken in this room

成套野最鍾意就係依兩個快啲見番面啦
冇新對白guideline唯有參考舊對白
星期幾一集

monday 9am live

A man must wait.

我又唔覺得勸西后唔好殺果2條女就係左膠嘛,講到底西后死全家都只係西后既私事,而事實如果唔殺比殺更有利,咁其他人黎講為咩要殺

Btw, 龍母兵分2路,另一路係硬打凱岩城,睇返簡介,凱岩城本身就易守難攻,係西后家族既大本營,本身唔易打,加埋有把殺龍既弓,計埋下集先係第3集,我估依場龍母會輸或者慘勝
我又唔覺得勸西后唔好殺果2條女就係左膠嘛,講到底西后死全家都只係西后既私事,而事實如果唔殺比殺更有利,咁其他人黎講為咩要殺

Btw, 龍母兵分2路,另一路係硬打凱岩城,睇返簡介,凱岩城本身就易守難攻,係西后家族既大本營,本身唔易打,加埋有把殺龍既弓,計埋下集先係第3集,我估依場龍母會輸或者慘勝

最好龍母廢哂佢
咁先有得打

最好龍母廢哂佢
咁先有得打

最少羸到最後一定要死晒D龍

係GOT個妝唔掂姐

中間個個今季好正好想睇佢比人女女女

got 我覺得最正ge頭三
馴獸師個女 ygritte 中間呢個

係咪ramsay條女?好撚正 身材好完美

馴獸師??? 睇到我抓晒頭

野人?

馴獸師個女姐係ramsay 條女 同sansa爭寵最尾比跳船佬拋落牆跌死個個
真係好正

有集影哂成個body

圖呢

已經無咩印象

myranda
對波細到 瘦到好似營養不良

唔係喎,佢果種瘦但都有波
仲要個型OK靚
我覺得好好J喎
成套波型最靚係梅姨 > Tyene > 翻譯 > marjorie
Ramsay後入Myranda果度好正
我覺得應該s7 應該唔會搞war of seven kingdoms住

第一 s7個官方海報係night king
第二 got 個最大主題應該係爭王位 應該留番s8大結局先搞

下集jon 同dany 見面我覺得最終會聯盟打ww 先之後贏左ww 自然得民心得天下
jon點說服dany
佢成日用walker做論點開始有d悶

咁的確不死人大軍係幾屈

jon:因為你未見過ww

有 red woman加持應該聯盟到
話晒另一個 red woman講到varys淆底
佢應該說服到龍母比佢 mine Dragon glass
Jon左眼條疤點黎,唔記得左

無錯
依家金頭髮就更正

可惜到佢死都應該未留返長

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面

我就覺得Lena麻麻,搵查理斯花朗做好啲,起碼金髪look靚過Lena,樣又高貴啲

我覺得Lena好正wor
Charlize Theron靚係靚,不過有d老...
Lena望落後生過佢,同jamie襯d

唔覺查理斯老,況且佢仲細Lena兩年(43 vs 41)

我覺得Lena唔係演得唔好,不過有啲木,冇我心目中Cersei果種「狠毒」,查理斯花朗會有依種氣質

我覺得佢做得好好
個狠唔係做出黎
係等你唔為意先捅死你果隻

我覺得佢做得好係walk of shame 之後對比出嚟
前幾季只不過係演活左一個又蠢又陰毒又要懶醒嘅西女人,但walk of shame 後收埋左個得戚樣,表情內斂咗,但你會feel 到佢內心癲撚左透出嚟嗰種心寒

姐係睇到佢自從個仔死左已經麻木哂
真正痴q左線
其實我好撐佢炸大麻雀同向shame個阿嬸報仇
Myrcella比人送出去果陣仲有d同情佢

AGG,Myrcella好慘
原來捉"mama"做禮物

有咩用?
迫佢交兵權同Lannister同盟
姐係變2打2???

mama殺到myrcella

有咩用?
姐係變2打2???

捉住佢等dorne唔敢出名
打少一個大house都好好

有咩用?
姐係變2打2???

捉住佢等dorne唔敢出兵
打少一個大house都好好

留名
Jon左眼條疤點黎,唔記得左

俾orell隻鷹抓傷
小指頭係咪撼親個腦 點解變得咁弱智
同囧恩講 ”我鍾意你阿妹 同鍾意你阿媽一樣呀”
係咪未比人打過
其實S8就完, S7唔死既人物. 我預感S8會好似開死亡party咁一集死一個
下集預告jon搵danny個陣著個件甲,好似口水肩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞