[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

係GOT個妝唔掂姐

中間個個今季好正好想睇佢比人女女女

got 我覺得最正ge頭三
馴獸師個女 ygritte 中間呢個

係咪ramsay條女?好撚正 身材好完美

馴獸師??? 睇到我抓晒頭

野人?

馴獸師個女姐係ramsay 條女 同sansa爭寵最尾比跳船佬拋落牆跌死個個
真係好正

有集影哂成個body

圖呢

係GOT個妝唔掂姐

野人?

馴獸師個女姐係ramsay 條女 同sansa爭寵最尾比跳船佬拋落牆跌死個個
真係好正

有集影哂成個body

圖呢

已經無咩印象
a foreign invasion is under way
jon點說服dany
佢成日用walker做論點開始有d悶

係GOT個妝唔掂姐

野人?

真係好正

有集影哂成個body

圖呢

已經無咩印象

myranda
對波細到 瘦到好似營養不良
jon點說服dany

咁的確不死人大軍係幾屈

jon:因為你未見過ww
jon點說服dany

咁的確不死人大軍係幾屈

jon:因為你未見過ww

u know nothing

係GOT個妝唔掂姐

野人?

真係好正

好似叫Myranda 佢真係好正
其實the mountain 係點樣變做殭屍

中左親王毒跟住比個maester救返

係GOT個妝唔掂姐

野人?

真係好正

好似叫Myranda 佢真係好正

咁而家dorne係咪又冚house剷咗(如果兩個女人畀cersei收埋皮)
殺殺吓咩大house都死晒
次次講GOT靚女都冇人記得佢 Roslin bb
咁而家dorne係咪又冚house剷咗(如果兩個女人畀cersei收埋皮)

最後應該都係ww,jon,dany,cersei大戰?

係咪walder frey個女?

我估係ww vs jon
dany vs cersei

我估係ww vs jon
dany vs cersei

我估搞掂左cersei先之後就聯手打ww
但唔似咁簡單/順利
[img]http://i.imgur.com/14eAEtc.jpg[img]

yes
Robb原本應該娶既老婆

龍母一下少左咁多兵
局住點都要同jon snow結盟啦
覺得aray 去到winterfell都唔會見到佢啲兄弟姐妹
一定有啲野發生
[img][url]http://i.imgur.com/14eAEtc.jpg[img][/url]

yes
Robb原本應該娶既老婆

佢啲女全部咁柒都格梗塭人嫁
有無諗過人感受?
仲要特登收埋靚果個唔俾你睇?到結婚果日先知乜樣,真係仲on9過中國古代既政治婚姻
抵佢陷家產

係GOT個妝唔掂姐

野人?

真係好正

有集影哂成個body

圖呢

已經無咩印象

邊度正
個野人仲正過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞