[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇人覺得今季爛爛地
啲劇情完全冇緊湊feel
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏
有冇人覺得今季爛爛地
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

睇到好冇引
有冇人覺得今季爛爛地
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

落雨收柴
好心拍返十集算啦

呢幕喊咗出嚟

我都係

如果早多幾日係jon 未出發時到左, 仲會唔會比dany 串柒柒到
一出龍cersei可以收皮
有rpg都要打中先得
仲有班dorthraki

sir friendzone 唔係已經係頭幾個season 示範左westero 啲甲係佢地把斬馬刀斬唔入咩
有冇人覺得今季爛爛地
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

落雨收柴
好心拍返十集算啦

暫時今季集集都好流水帳
交代哂重要既事就算
冇左好多角色感受
有冇人覺得今季爛爛地
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

屌你,一早知架啦,完全無書內容照抄,作者又唔再幫手諗劇情,剩係比提示佢,你唔係以為靠果兩條友編劇就係GOT?

作者原來冇幫手諗劇情
有冇人覺得今季爛爛地
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

屌你,一早知架啦,完全無書內容照抄,作者又唔再幫手諗劇情,剩係比提示佢,你唔係以為靠果兩條友編劇就係GOT?

作者原來冇幫手諗劇情

好似淨係講左個結局 冇講中間打算點
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話
你結婚/比人女女女果晚好靚

都痴線

我都覺,睇到o咗

依段又係意義不明
bran想串sansa比人姦過???
睇到一舊雲
有冇人覺得今季爛爛地
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

落雨收柴
好心拍返十集算啦

暫時今季集集都好流水帳
交代哂重要既事就算
冇左好多角色感受

今季真係遜色左
你趕都唔係咁求奇呀大佬
highgarden理想與現實

寒酸到 屌你老味D&D horn hill就整得咁撚靚
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話
你結婚/比人女女女果晚好靚

都痴線

我都覺,睇到o咗

依段又係意義不明
bran想串sansa比人姦過???
睇到一舊雲

證明自己

玩VR玩得多,痴左線
想證明自己都唔應該提呢D野啦
唔知今季bran又會害死邊個
有冇第三集link?
冇中字都ok

岩岩先播完咋啵

未播完已經有 link 啦
Bran呢個角色真係好好做 跛唔洗行都算 做智者目無表情
You stand in the presence of Daenerys Stormborn of House Targaryen, rightful heir to the Iron Throne, rightful Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, the Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains.

This is Jon Snow.

He's King in the North.

每次聽佢講呢段野都想叫佢收皮

轉頭佢全部 Ally 都畀人收皮,真好撚好笑
今集皇后露波係真身定替身?
今集dany好八婆feel

摟jon Snow 屌

好期待jon知自己身世個反應

我想睇Sansa 反應
之前睇唔起Jon 係bastard
知道真相可能出水

都係bastard呀

未必
You stand in the presence of Daenerys Stormborn of House Targaryen, rightful heir to the Iron Throne, rightful Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, the Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains.

This is Jon Snow.

He's King in the North.

每次聽佢講呢段野都想叫佢收皮

轉頭佢全部 Ally 都畀人收皮,真好撚好笑

Jon Snow 如果要名份 應該型過Daenerys啦

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

龍母勁煩膠
個title長到仆街都算,集集喺度講I was born to rule the seven kingdoms and I will聽到煩,轉個頭啲allies比人收晒皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞